2013. 11. 17.

Elindul a BeLIEve sorozat nemzetközi terjesztése

A BeLIEve sorozat sikere miatt már egy lehetséges második évad is szóba került. A most október közepétől indult első évad a Spike TV elmúlt 18 hónapjának legnézettebb új sorozata lett. A top 10-be is bekerült az esti idősáv sorozatai között a döntően fontos 18 és 49 éves közötti korosztály körében.

"Criss szolgáltatott a Spike számára egy új sikersorozatot, főszerepben az elmúlt évtized elsőszámú bűvészével, akit ebben a műfajban a legtöbben követnek világszerte," mondta Eddie Dalva, a Viacom főnöke.

Most Criss világszerte látható lesz, ahogy az előző, Mindfreak című sorozata is sikert aratott hat évadon át, 90 országban. Az Endemol fogja terjeszteni az új BeLIEve sorozatot az Amerikai Egyesült Államokon kívül.

"Criss még egyszer is bebizonyítja, hogy ismeri a trükköt, hogyan lehet a bűvészkedéssel tévésikert elérni, és a nézettségi mutatók elárulják, milyen nagy durranás a bűvészete továbbra is," mondta Cathy Payne, az Endemol főnöke.

A jelentős tévészerződés nem sokkal a YouTube nézettségi adatok után köttetett: kevesebb, mint négy héten belül a "Rip Bodies Apart" videót, amely az első epizód egy részlete, 12 millióan nézték meg (Criss oldalán plusz még 600 ezren, itt látható), ami azt is jelentheti, hogy egy éven belül túl fogja szárnyalni a rekordtartó "Walk on Water" illúziót, amelyet eddig 47 millióan tekintettek meg.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése