2013. 11. 17.

BeLIEve 5. évfordulós buli


Robin Leach cikke | Forrás | 2013.10.31. |

Criss Angelnek, az Évszázad Bűvészének ma este lesz hivatalosan a Luxorban a BeLIEve című Cirque du Soleil előadásának ötödik évfordulója, de a barátaival, a családjával és a rajongókkal együtt szerda este ünnepelt. Criss fellépett a menő és rendkívül energikus műsorában, majd a Mandalay Place-szel szomszédos, a Rick Moonen sztárszakács vezette steam-punk Rx Boiler Roomban tartotta az afterpartit.

Criss eddig még soha nem hagyott ki egyet sem az eddigi 2100 előadásából az első öt évben. Michael Godard művészhez és a szép Joan Severance színésznőhöz csatlakoztam a színfalak mögött, ahol Criss elmondta nekem, hogy az új, szintén a BeLIEve címet kapott sorozata a Spike TV-n a nézettségi adatok szerint magasan vezet, fellendítve a csatorna utóbbi 18 hónapjának statisztikáit.

A vitatott élet-a-halál-után témájú epizód kedden a Spike TV valaha volt legnagyobb nézettségét hozta. A Cirque vezetősége közölte, hogy amióta elindult a Spike TV-n a sorozat, 25 százalékkal növekedett a Stripen a jegyeladások száma a 2014-es előadásokra.

Criss kénytelen három hónapnyi szünetet tartani a januári műtéte és a gyógyulási időszak miatt, de utána áprilisban folytatja a fellépéseit; a jobb vállában három helyen lévő izomszakadást kell rendbe hozni. A Cirque a következő két hétben jelenti be az új műsort, amely a februártól márciusig tartó időszakot fogja kitölteni Criss visszatéréséig. 

Criss is felfedi két hét múlva az időpontokat és az érintett városok nevét a "Wymzkal" nevű utazó műsorával kapcsolatban, amelyben a világ legjobb bűvészei lépnek fel.
Miután a Luxor színpadán állva köszönetet mondott a rajongóinak, bemutatta büszke édesanyját, Dimitrát és menyasszonyát, Sandra Gonzálezt. 

"Még mindig együtt vagyunk. Nagyszerű a kapcsolatunk. Mindenben támogat, amit teszek és nagyon megértő a rengeteg munkával kapcsolatban is, amivel meg kell birkóznom. Néha elég igazságtalan vele szemben, hogy nem tudok annyi időt tölteni vele, mint amennyit mindketten szeretnénk" mondta Criss.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése