2013. 11. 10.

5 dolog, amit megtudtunk a Bullet Catch epizódból

A puskagolyó elkapása | A cikk forrása |

01) A bátorság nem a félelem hiánya; hanem, hogy le tudod győzni azt. Még akkor is, ha olyan  szakember, aki az évek során végrehajtott pár őrültséget, Criss-nek kijutott az idegeskedésből, mielőtt megkísérelte ezt a rendkívüli bemutatót. És miért ne lett volna ideges? Egy sor lehetőség lett volna arra, hogy megcsonkíthatja, vagy megölheti őt ez a mutatvány, mi is elég idegesek lettünk. Nem mintha mi valaha elég tökösek lennénk kipróbálni.

02) Ne, most komolyan, ne becsüld le az időjárást. A "Blind" epizódban ott volt a szél; a "Bullet Catch"-ben pedig a tikkasztó hőség. Természet Anyánk ismét megnehezítette Criss egyik mutatványát. Ezúttal az egyik operatőr ájult el az feljebb szökő hőmérséklet miatt. Jelentéktelennek tűnhet, de mégsem volt az.

03) A dolgok néha nem sikerülnek elsőre. Az Angel Csapat nagyon tehetséges emberekből áll, és kellő igyekezettel terveznek meg és készítenek elő minden bemutatót. A "Bullet Catch" epizód megmutatta, hogy néha a legelső ötlet legelső terve nem a legjobb, és dolgoznod kell, hogy tökéletes legyen. Mivel potenciálisan végzetes következményekkel van dolgod, hibának nincs helye.

04) Criss Angelnek van néhány csodálatos barátja. Valóban van. A három eddigi epizódban (beleszámítva a betekintést, a "Cement Grave"-et is) láttuk Ice-T-t, Ludacrist, most meg Taboo-t a Black Eyed Peas-ből. A gyorshívójában lévő emberek nyilvánvalóan érdekesebbek, mint a miénkben lévők. De ki ne akarna olyasvalakivel lógni, akinek az a munkája, hogy rendszeresen megteszi a lehetetlent?

05) A bűvészet illúzió nélkül is bűvészet. A "Blind" [a vakon sétálás] után volt némi internetes zúgolódás, hogy kevés volt az illúzió, és a "Bullet Catch" a második olyan epizód, amely az emberfeletti képességek kategóriájába sorolható. De bebizonyítottuk, hogy nem a megtévesztés az, ami valamit varázslatossá tesz. Inkább az, ha valami olyat teszünk, ami látszólag valószínűtlen, valami, ami meglepetést okoz, vagy lenyűgöz. És elkapni egy golyót megtévesztés nélkül? Elég klassz dolog.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése