2013. 10. 28.

Vállműtét és három hónap BeLIEve szünet

Robin Leach cikke | 2013.10.27. | Forrás

Criss Angel bűvész rá kell, hogy bízza magát a kitűnő sebészekre és az ő csodáikra, hogy három, komoly izomszakadást helyrehozzanak a vállában. Ennek eredményeképpen az Újév első három hónapjában semmilyen varázslat sem tarthatja a BeLIEve előadását a Luxor színpadán.

Életben maradt, miután darabokra robbant, állva maradt, miután elkapott egy rendőrség által kilőtt lövedéket és elmenekült a halál elől, miután élve eltemették a beton alá. De ezúttal nincs szó illúzióról: muszáj műtőasztalra feküdnie.

"Nincs más választásom," mondta nekem Criss szombaton. "Amikor a duplaín először elszakadt egy évvel ezelőtt, az orvosok nem akarták engedni, hogy folytassam a színpadon és elkezdjem a forgatást. De már minden készen állt, ezért forgatnom kellett az új, Spike TV-n látható BeLIEve sorozathoz és folytatnom kellett a Luxorban is."

"Nem maradt el egy előadás sem a BeLIEve öt évvel ezelőtti premierje óta - több mint 2100 műsor összesen. És ha tehetném, nem hagynám ki a 2014-es év első előadásait sem."

"Amikor New Yorkba mentem, hogy a Times Square-en dupla kényszerzubbonyban lógjak, ismét megszakadt egy helyen egy másik vállizmommal együtt, miközben azért küzdöttem, hogy kiszabaduljak, mielőtt a súly szétzúz. Most háromszor olyan rossz. Kés alá kell feküdnöm. Nincs más választásom. Már túl sokáig halogattam."

"Az orvosok azonnal megműtenének, de még mindig ott van a Spike számára leforgatandó utolsó epizód. Ez lesz a három összetevőből álló Trinity-illúzió, amelyet december elején sugárzunk élőben Las Vegasból. Ezt sem akarják, hogy megtegyem, de figyelmen kívül kell hagynom a figyelmeztetéseiket. Be kell fejeznünk a sorozatot."

"A fájdalom erős. Állandóan fáj, először mindig rosszabb lesz, mielőtt enyhülne. Az a legrosszabb az egészben, hogy az új Spike TV sorozat hozta az elmúlt 18 hónapban a legjobb nézettségi mutatókat a csatorna számára, és emiatt a Luxorban a BeLIEve előadás jegyeladásai is az egekbe szöktek."

"Most viszont le kell állítani a műtétem miatt. Máskülönben maradandó károsodást szenvedek és többé már nem léphetek színpadra. Ez kemény dolog, és rosszul érzem magam azok miatt a rajongók miatt, akik megvették a jegyeket. December végéig még fellépek a BeLIEve-ben, azután január elején fekszem műtőasztalra. Három hónapig fog tartani a nehéz rehabilitációs tréning, hogy minden visszatérjen a rendes kerékvágásba."

"Szóval nincs más választásunk, mint januárban lehúzni a rolót. De februárban és márciusban képes leszek színpadra állni egy új, korlátozott ideig futó show házigazdájaként, amelyben sok olyan  bűvész is fellép, aki a Spike BeLIEve sorozatában is látható. Ígérem, hogy áprilisban már megújult erővel térek vissza a BeLIEve színpadára, és olyan illúziókat adok a műsorhoz, amilyeneket élőben még soha senki nem mutatott be eddig."

A sérülésen és az orvosi utasítások miatti 90 napos előadásszüneten kívül Criss ezen a héten újabb szenzációval is szolgál. A Spike TV keddi epizódja vitát fog kiváltani a nézők körében - vajon átlépi-e a határt azzal, hogy megpróbál feléleszteni egy elhunytat? Lehetőségem volt látni egy képet egy előzetes vetítésből. Az eheti epizódban Criss ismét végrehajtja a lehetetlent, amikor 18 méter magasságig lebegteti a több mint két méter magas NBA legendát, Shaquille O’Nealt.

Criss ezt az elképesztő lebegés-illúziót fogja a BeLIEve előadásához is hozzáadni, amikor meggyógyul a vállműtéte után és visszatér. Szerdán készítek egy interjút Criss-szel, a Vegas DeLuxe számára, a BeLIEve előadás ötödik évfordulója alkalmából. Ezzel megkezdi a hatodik évet a Cirque du Soleil-jel közös 10 éves szerződéséből. Ez egy nagyon őszinte beszélgetés lesz, amelynek során Criss felfedi a lebegés mellett még néhány új, ambiciózus tervét is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése