2013. 10. 22.

5 dolog, amit megtudtunk az BeLIEve sorozat premierje kapcsán

Criss Angel új bűvészsorozata, a Criss Angel BeLIEve kedd este indult a Spike-on, és amellett, hogy rendkívül szórakoztató volt, tanulságos is volt. 
Íme, öt olyan dolog, amit megtudtunk a nemzetközileg elismert illuzionista tévés visszatéréséből:

01) Még a legnagyobb bűvészek édesanyja is aggódik. A Blind nevű mutatvány kapcsán zajló első megbeszélést Criss édesanyjának telefonja szakította meg, aki jó édesanyához illően amiatt aggódott, ezúttal milyen őrültséget fog megkísérelni a fia.

02) Egy illuzionista sem dolgozik egymaga. Talán az ő neve van kint mindenhol és az ő arcát ismeri fel mindenki, de Criss hamar rámutat arra a tényre, hogy egy egész csapat készíti elő minden egyes nagy horderejű mutatványát. Nem tartana ott, ahol ma, ha nincs a belső köre - Banachek, John, Doug, Krystyn, Jesse és Spiro - és megismerjük mindnyájukat, megnézhetjük, mit csinálnak és azt is, milyen jól tudnak együtt dolgozni. Egy igazi álomcsapatot alkotnak. Plusz ugyanolyan kávésbögréjük van.


03) Ha könnyen rosszul leszel, ne legyél profi bűvész. Ludacris sokkos állapotba került, miközben nézte, ahogy Criss lenyelte egy százdolláros kis darabkáját, majd a karjából vágta ki a papírdarabot. A múlt heti előzetesben Ice-T rábeszélte Criss-t, hogy mutasson egy trükköt, amely során lenyel néhány borotvapengét. Magyarul, ha gyenge a gyomrod hozzá, ez nem a te foglalkozásod. Viszont feltűnt-e még valakinek, hogy a haja mindig jól néz ki?

04) Soha ne becsüld alá az elemeket. A szél egy kis bonyodalmat okoz az I-acél stabilitását illetően, és ez végül arra kényszeríti az Angel Csapatot, hogy négy fal közé vigye a mutatványt. Ez jó lecke arra, hogy még a legkisebb, látszólag legjelentéktelenebb dolog is nagyon fontos lehet, ha valami olyan összetett - és veszélyes - dolgot kísérel meg az ember, mint Criss.

05) Még a leghiggadtabbaknak is lehetnek érzelmekkel teli pillanatai. Az, hogy Criss fantasztikus dolgokat visz véghez nap, mint nap, még nem jelenti azt, hogy nem éri csalódás, amikor a dolgok kezdenek eltérni a tervektől. Vagy egy kicsit ideges, amikor meg kell tennie azokat az első lépéseket a magasban. És bizonyára joga van ünnepelni, amikor sikeresen eléri a célt a Blind nevű  mutatvány végén. Legyen az ember akár a világ legjobb illuzionistája, akkor is emberi lény - még ha ilyen klassz is.

Forrás | 2013.10.16. |
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése