2013. 10. 29.

Criss Angelnek muszáj kés alá feküdnie

Ezúttal nem bűvésztrükkről van szó, az elmúlt napok hírei szerint Criss Angelre vállműtét vár. | Cikkem a Starity-n. |

A Cirque du Soleil nyilatkozata szerint a műtétre 2014 januárjában fog sor kerülni, a gyógyulási időszak pedig három hónapot vesz majd igénybe. Criss a társulattal közös, BeLIEve című színpadi előadása a jelenlegi felállásban addig szünetelni fog.

A szabadulóművész vállában egy évvel ezelőtt keletkezett izomszakadás, de visszautasította a műtéti beavatkozást, mert nappal az új tévésorozatán dolgozott, esténként pedig két alkalommal is színpadra lépett.


„Nem maradt el egy előadás sem a BeLIEve premierje óta – eddig több mint 2100 műsor volt összesen. És ha tehetném, nem hagynám ki a 2014-es év első előadásait sem” – mondta Criss a LasVegasSunnak.

Criss Angel sérülése azonban idén október elején súlyosbodott, amikor a New York-i Times Square-en hajtott végre egy dupla kényszerzubbonyos szabadulást fejjel lefelé lógva. Nehezítésképpen egy 20 kilós súly is a nyakára volt hurkolva. Négy perc után tudta mindkét karját kiszabadítani, akkor már képes volt leszedni a kötelet a nyakáról. A teljes szabadulás 11 percig tartott, az erőlködés következtében a meglévő sérülések mellé még egy izomszakadást is sikerült begyűjtenie.

„Erős fájdalmaim vannak. Állandóan fáj, először mindig rosszabb lesz, mielőtt enyhülne. Kés alá kell feküdnöm. Nincs más választásom. Máskülönben maradandó károsodást szenvedek és többé már nem léphetek színpadra. Már túl sokáig halogattam” – nyilatkozta a bűvész.

Az állandó fájdalom dacára decemberben még vár rá egy kihívás – a BeLIEve című új sorozat évadzáró epizódjához élő egyenes adásban akar végrehajtani egy pirotechnikai elemekkel tarkított, illúziót és szabadulást tartalmazó mutatványt.
„Az orvosok azonnal megműtenének, de még mindig ott van a Spike TV számára forgatandó utolsó epizód. Ez lesz a három összetevőből álló Trinity-illúzió, amelyet december elején sugárzunk élőben Las Vegasból. Nem akarják, hogy megtegyem, de figyelmen kívül kell hagynom a figyelmeztetéseket. Be kell fejeznünk a sorozatot” – osztotta meg Criss a terveit.

A BeLIEve előadás pedig, amely ebben a hónapban ünnepli ötödik évfordulóját, teljes erővel jövő év áprilisában indul újra a Las Vegas-i Luxor színházában, miután Criss felépült.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése