2013. 10. 31.

Criss Angel vajon túl messzire ment?

Criss Angel túl messzire ment? A BeLIEve bűvésze készen áll a kirobbanó vitára, ami biztos bekövetkezik a ma esti "Raise the Dead" című Spike TV-s epizód utóhatásaként.
Criss hihetetlen lebegés-illúziója, amelynek során a legendás NBA-óriást, Shaquille O’Nealt repíti 18 méter magasságba, felvidítja a tévéközvetítést, de Criss tudja, hogy szembe kell néznie a kritikával, a felháborodással és a vizsgálattal az egy napos hullával végrehajtott nem mindennapi tevékenysége miatt.*
Hozzáteszi, Nevada azon kevés államok egyike, ahol véghez tudta vinni ezt a túlvilági kísérletet az élettel, az új Spike TV-s sorozata számára.

"Tudom, hogy sokak idegeit fel fogja borzolni," mondta nekem Criss. "Készen állok szembenézni vele. Valóban meg akartam tudni, vajon lehetséges-e felvenni egy elhunyt személlyel a kapcsolatot közvetlenül a halála után."
"Tudom, hogy a vallásos embereket valószínűleg fel fogja bosszantani, de azt hiszem mindenki, aki őszinte, bevallaná, hogy kíváncsi arra, mi történik, amikor meghal."

[...] | Forrás  | Robin Leach cikke | 2013.10.29. | * Shaq nem volt az epizódban, legalábbis én nem láttam. Robert Michaels holtteste pedig pár hetes volt, nem egy napos. - Éowyn |


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése