2015. 01. 25.

Huntington - interjú és fotók


Elisa DiStefano interjúja: YouTube-on | Long Island News-on | Kapcsolódó írás: Otthon, édes otthon |

Cikk: Az illuzionista, Criss Angel hazatér négy előadásra a Paramountba, Long Islandre | 2015.01.23.

Ennek az illuzionistának Long Island-i gyökerei vannak és az egész világon ismert az észbontó mutatványairól. Most Criss Angel hazatért a Mindfreak Live című műsorával, hogy lenyűgözze a huntingtoni közönséget. A News12 riportere, Elisa DiStefano ült le vele beszélgetni jövőbeli műsorairól, és arról, milyen volt Long Islanden felnőni.

Criss a kérdésekre válaszolva az alábbiakat mondja:

Csodálatos dolog itt lenni Long Islanden, itt nőtt fel és ide húzza a szíve, itt kezdődött minden álma. Természetesen meglátogatja Stella nénikéjét, akitől az első kártyatrükkjét tanulta 6 éves korában, meglátogatja az édesanyját, aki szintén itt él, és a bátyját is. Sok családtagja lakik itt.
A Paramount színház egy csodálatos hely, lehetett volna sokkal nagyobb helyen is a műsor. Sok emléke van a '80-as, '90-es évekből, amikor az itteni klubokban kezdett előadni.
Nagy volt az igény arra, hogy útra keljen a Mindfreak Live-val, mivel már 6 éve Las Vegasból ki se mozdult a műsorával, ami a világ legsikeresebb bűvészshow-ja lett. A turné előadásaira rekordidő alatt fogytak el a jegyek, és megköszöni a hűséges rajongóknak világszerte a szeretetüket és a támogatásukat. Beszél arról, hogy a tévéműsorait 103 országban adják, az internet történetében ő a legnézettebb bűvész 300 milliónál is több videó-megtekintéssel, van olyan videó, amit 60 millióan néztek meg eddig. Szóval, tényleg nagy igény volt a turnéra. Nagyszerű élmény találkozni az emberekkel, akik nem tudnak Vegasba menni.
A műsorok majdnem olyanok, mintha koncertek lennének, olyan élmény. Van benne intim hangulatú, közelről látható mutatvány, forradalmi, látványos illúziók, mindenki számára nyújt valamit. Más, mint a vegasi Luxorban, otthon nála, hiszen minden helyi színház is más és más.

A sikert nem lehet a hírnévvel és a vagyonnal mérni. A siker az, hogy olyanokkal van az ember, akiket szeret, a siker az a boldogság, az egészség, azok a dolgok, amelyeket nem lehet megvenni. Korábban máshogyan fogta fel a dolgokat, és nagyon szerencsés, hogy elérhette az álmait, de tudja, mi a fontos az életben. Emberekkel találkozni, azokkal lenni, akiket szeret, jót és pozitív dolgokat tenni, ezek a legfontosabbak. Erre törekszik, hogy valamiféleképpen visszaadjon, és újra itt lenni Long Islanden emlékezteti a sok megpróbáltatásra és kínlódásra, amelyeken keresztülment, amíg eljutott idáig. 

Üzenete azoknak, akik megnézik ezt az interjút: "Mindegy, hogy fiatal vagy, vagy öreg, ha van egy álmod, megélheted azt. Én vagyok erre az élő bizonyíték: nem vagyok különleges, csak olyasvalaki,  aki nagyon keményen dolgozik, hogy előre jusson. Te is elérheted az álmaidat, szóval gyerünk, és ne hallgass a negatív hangokra, mindig legyél pozitív."

A műsorral elhozta egy kicsit Las Vegast, de vannak olyan dolgok is benne, amelyeknek itt, a Paramountban van a premierje, lesznek trükkök a közönség sorai között, olyanok is, amelyek a kézügyességén múlnak. De a slágernek számító mutatványok is láthatóak a színpadon, például a testszétszakítás. Az ezzel kapcsolatos videójának, amely egy parkban játszódik, 30 millió megtekintése van már. A színpadi verzión már 15 éve dolgozik, egy lányt fog szétszedni a műsorban, amelyben veszélyes elemek is találhatóak, izgalmas, csodálatos teljesítményekkel. 
A szereplők között ott van Sheila Joy, aki a Michael Jackson műsorban is ott volt, világszínvonalat nyújtó komédiások, táncbajnokok, akik a műsort látványossá teszik, és végül olyan őrületes illúziók, amelyeket sehol máshol a világon nem lehet látni. A közönségnek életre szóló élmény, mert bensőséges, és látni lehet Criss utazását a Long Island-i szerény kezdetektől odáig, ahol ma tart. Úgy gondolja, hogy az emberek pozitív érzésekkel hagyják el a színházat, és azzal az üzenettel, hogy ők is el tudják érni az álmaikat.

Nem tekint a múltba, mindig előre néz, és vannak rövid- és hosszútávú céljai, amelyeket meg akar valósítani. Lesz egy új műsora, van a BeLIEve a Luxorban, aztán itt a Mindfreak Live, és egy másik új show, a The Supernaturalists, ami júniusban indul hét világklasszis bűvésszel. Ezenkívül egy új tévésorozaton is dolgozik.
Az interjú idején készült fotók, Criss Idayne Kaye ékszereinek csinál reklámot :) | lásd. ezt a videót

Fotó 1 | Elisa twitterén | Közös fotó |

Fotók rajongókkal: Fotó 1 | Fotó 2 |

Színház, színpad, Criss. Fotók a közösségi médiából csokorba gyűjtve, ide kattintva láthatóak.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése