2015. 01. 21.

Criss vs. Billy, fotók, videók


2015.01.19. | Bethlehem, Billy's Diner | Kapcsolódó írás itt olvasható.
Liz Keptner, egy helyi riporternő kapta mikrofonvégre Billy-t és Criss-t. 

Liz: Mindig azt mondtad, te voltál a jobb bűvész gyerekkorotokban.
Billy: Igen, eltüntettem a feleségem ízlését, ezért jött hozzám.

*

Liz megkérdezte Criss-t, mit fűz ahhoz a kijelentéshez, miszerint Billy volt a jobb bűvész?

Criss: Azt hiszem, Billy túl sok hamburgert evett.

*

Arra hívja fel a Lehigh Valley tévé facebook oldala a figyelmet, hogy nemsokára felkerül a teljes interjú a honlapra. Kíváncsian várjuk, annál is inkább, mert úgy tűnik, a humornak jelentős szerepe van Criss egész famíliájában.

Videó:


Billy Kounoupis facebook oldalára is felkerült néhány fotó a beharangozó reklámok között.


Criss és Billy:A január 16-i bejegyzésében az alábbiak olvashatóak Criss-ről:

"Ez a fickó majdnem 2500 telt házas műsort adott, az övé Vegas első számú show-ja, ő a világ Legnézettebb Bűvésze, és ez a fickó úgy gondolja, hogy csak úgy idejön az unokatesójához egy Mindfreak Burgerre és itt lóg a rajongóival? Nem hiszem! Felhívták a figyelmemet arra, hogy forgatás is lesz, néhány interjú, egy kis médiaszereplés, 3 meglepetés ... és egy óriási burger!!!!"Még több kép Billy facebook albumában ide kattintva  | Criss megérkezik, szintén Billy fotói | Michael McKenna fotói itt | Cindy Kerschner fotója |

*

"Most bajban vagyok?" - kérdezi Criss, amint édesanyja hangját meghallja a háttérből ... nevetés a vége, mivel éppen a falra kezd firkálni. Üzenetet hagy az étteremben; Criss bátyja, JD olvassa fel a végén:

"Billy Bisztrója. Köszönöm kedves unokatestvérem a nagyszerű napot nálad. Ma 2015. január 19. van, soha nem felejtem el a hidegben azért várakozó csodálatos embereket, hogy együtt tölthessenek velem egy kis időt. A szeretet a legnagyobb ajándék mindenki számára. Köszönöm, hogy örökké emlékezetessé tetted számomra ezt a napot, Isten áldjon mindenkit, szeretettel, CA."

Videó:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése