2015. 06. 26.

Criss Angel a Foxwoods-ba viszi a The Supernaturalists műsort

Criss Angelnek körülbelül 10 évébe került, hogy tökéletesítse a legkidolgozottabb és legösszetettebb mutatványait – a világ legjobb bűvészeivel karöltve egy olyan műsor erejéig, amely ígérete szerint semmi addig látotthoz nem fog hasonlítani. | Forrás | 2015.06.22.

„Eredetileg 2005-ben meg akartam csinálni, szóval ez már a fejemben motoszkált,” mondta Angel egy telefonos interjúban Las Vegasból.

„Ötleteket gyűjtöttem. Folyamatosan fejlődött és alakult, de eddig nem tudtam megvalósítani.”

A Supernaturalists július végéig lesz műsoron a Foxwoods kaszinóban, majd turnéra indul.

„Átkutattam a világot értük,” mondta Criss a műsorban szereplő bűvészekről.

Kilenc előadó alkotja a „The Supernaturalists” csapatát, maga Angel a show alkotója és producere. Jelenleg is a Luxorban lép fel esténként a BeLIEve című műsorában, de ígérete szerint néha fel fog tűnni ebben az új show-ban is. Személyesen is, de élő kapcsolásban mindenképpen, hála a modern technika csodáinak.

„Azt tervezem, hogy felbukkanok és bejelentés nélkül ott termek a színpadon,” mondta. „De nincs rám szükségük. Csak azért akarok ilyet csinálni, mert jó móka tréfálkozni és improvizálni a színpadon ilyen tehetséges emberekkel, akik a bűvészet jövőjét jelentik.”

A csapattagoknak különleges szerepük van. Az „America’s Got Talent” tehetségkutató műsorból ismert két amerikai versenyző, Landon Swank és Spencer Horsman az „Illuzionista” és a „Szabadulóművész”. A dél-afrikai előadó, Banachek a „Mentalista”. A francia Stefan Vanel a „Manipulátor”. A spanyol Adrian Vega az utcai mutatványait hozza. A kolumbiai Johnny Dominguez a „Kutyavarázsló”. Két „Mókamester”, a mexikói Nagy Maestro és Fifi az Amerikai Virgin-szigetekről egy kis vidámságról gondoskodik. Krystyn Lambert, színpadi nevén Krystyn, játssza a „Szemfényvesztés Végzet Asszonyát”. Lambert Angellel dolgozik a BeLIEve műsorban, de elismerést vívott ki magának és nemrég a „Make Believe” című dokumentumfilmben is szerepelt.

[…]

Angel elmondása szerint léteznek hasonló műsorok, de azt tervezi, hogy ez éppen annyira újra fogja definiálni az utazó bűvészműsorok világát, mint ahogyan a Cirque du Soleil a cirkuszt.

[…]

„Ebben a műsorban több illúzió lesz, mint bármely másikban, az enyémet is beleértve.” 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése