2015. 06. 26.

Criss Angel producerként indítja új show-ját

Mashantucket, Foxwoods Resort Casino, Grand Pequot Hotel, Paragon étterem | Forrás | 2015.06.20.

„Hiszek ebben a csapatban; hiszek ebben a műsorban … Valóban mindenki számára tartogat valamit.”

„Ez egy család-orientált show. Vicces, veszélyes, szexis, lenyűgöző, félelmetes. … Az üteme észbontó.”

„Nem kellene ezt tennem. Maradhatnék otthon is, úszkálhatnék minden nap, élhetnék ilyen életet, de ez nem én vagyok. Emellett döntöttem, nem a pénzért teszem, semmi másért, mint hogy szeretek alkotni. Szeretek tehetséges emberekkel ötletelni, problémákat megoldani és megpróbálni egymást ösztönözni, …. nagyobb projektet létrehozni, mint amilyet egymagam tudnék.”

Criss 5000 dollárral támogatta a törzsi Education Golf versenysorozat adománygyűjtő akcióját, amely a helyi indiánok oktatását segíti.

„Fogadalmat tettem a saját életemben; 1998-ban elvesztettem az édesapámat gyomorrák miatt. Nagyszerű kapcsolatom volt apámmal, édesanyámmal és a családommal. … És mindig azt mondtam, hogy ha meg leszek áldva a sikerrel, valami pozitív dolgot fogok vele tenni.”


A július 1-jei és 2-ai előadásokra 500 jegyet adott a Foxwoods a hadseregnek és a United Way Alapítványnak.

Az új meló „nagyon különleges élmény volt a számomra,” mondta Krystyn, „mert sok mutatvány közülük Criss védjegyének számított azok közül, amelyeket előadok és amelyeket átadott nekem – ez valóban semmihez sem fogható. Fogtam, csavartam egyet rajtuk, és saját magamra szabtam …”

A műsor egy másik előadója – a francia Stefan „A Manipulátor” Vanel – számára Angel alkotott egy „vadonatúj, testre szabott eredeti részt, amilyet még soha nem csinált.”

Gyors lendületű, és több illúziót tartalmaz, mint bármely más bűvészműsor. Krystyn szerint jogos az összehasonlítás a Cirque-kel, mert „tematikus; minden összefügg egymással és teljes egységet alkot. És ezt csak Criss 5 és félezer négyzetméteres épületében voltunk képesek megcsinálni, ahol a rendelkezésünkre áll repülőgép technológia … luxusautó személyzet és a NASA emberei. Ez példa nélküli.”

Banachek rámutatott Angelre és azt mondta, „Sok időt töltött zeneszerkesztéssel, minden egyes apró részlettel.”
Angel elmondta, hogy az összes zene, grafika, fényképezés házilag zajlott.

Banachek azt is hozzátette, hogy Angel az első ember, aki reggel felkel dolgozni és addig nem megy el, amíg el nem kell indulnia a Luxorba, hogy az esti két műsorában fellépjen.

„Számomra a bűvészet olyasmit jelent, ami mindnyájunkat megerősít. Lehetőséget ad arra, hogy elmeneküljünk a valóságból, és hogy tudod, álmodjunk. És hogy rájöjjünk, hogy valóban minden lehetséges, ha az ember hajlandó hinni.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése