2015. 06. 26.

A görög-amerikai bűvész, Criss Angel az új műsoráról mesél

Criss elmondta, hogy az édesanyja, Dimitra, és az egész családja is jól vannak. „Mindenki nagyszerű és izgatott. Eljönnek megnézni a premiert. Csodálatosan fogjuk érezni magunkat,” mondta. | Forrás | 2015.06.23.

Januárban Angel négy alkalommal lépett fel a The Paramountban Long Islanden a „Mindfreak Live” nevű műsorral, és a Digital Journaltől kitűnő kritikát kapott, „mesteri” szórakoztatónak nevezték benne. „Őszintén szólva, a ’Mindfreak’ és a BeLIEve’ műsorok nagyszerűek, de a ’The Supernaturalists’ műsorok még jobbak, amennyire ez a bűvészet keretein belül lehetséges. Szó szerint kidolgoztam a belemet, és azt hiszem, jelenleg ez a legjobb munkám. Sokkal tovább megy, mint a többi show együttvéve. Ez a műsor teljesen forradalmi, és van benne valami, ami túlmutat a bűvészeten, és ami sokkal többet jelent, mint puszta trükkök egymás utáni sorozata,” mondta.

„A célom, hogy a csúcson legyek. Odaérkezni sokkal könnyebb, mint ott maradni. Számomra ezt azt jelenti, hogy aktuális maradjak, újra feltaláljam magam, és mindaddig az első legyek, ameddig csak az akarok lenni, és ez rengeteg kemény munkával jár.”


Angelt minden nap egész egyszerűen az motiválja, hogy „szeret alkotni” és hogy „szeret tehetséges emberekkel együtt dolgozni”. „Rengeteg mindennel megáldott az Isten a karrieremet és a nagy sikert illetően, amelyet képes voltam elérni. Boldog vagyok, ha megpróbálok valamit visszaadni és megadhatom a tehetséges embereknek a lehetőséget, hogy megcsillogtathassák a tehetségüket és sztárok lehessenek. Ha azzal, hogy helyet adok nekik, egy kicsit hozzájárulhatok ehhez, az csodálatos dolog. Boldoggá tesz,” mondta.

A nagyra becsült görög-amerikai bűvész elárulta, hogy fizikailag rendben van. „Nagyszerű egészségnek örvendek és másra nem is volt lehetőségem gondolni, mint a munkára,” mondta.

„Hálás vagyok a rajongóknak azért a szeretetért és támogatásért, amit tőlük kapok,” mondta. „Próbálok olyan szórakoztató darabokat alkotni, amelyekről úgy gondolom, hogy ők is értékelni és élvezni fogják. Remélem, lesz lehetőségük átélni ez utóbbi munkámat, a ’The Supernaturalists’-et.”

Számára a siker definíciója a „boldogság”. „Ha boldog vagyok, akkor sikeres vagyok. A pénz és a hírnév nem egyenlő a sikerrel. Hanem azok a dolgok, amelyeket nem lehet megvenni. A szeretet, az egészség és a boldogság,” zárta le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése