2008. 12. 09.

Criss Angel és Holly Madison vidámabbá teszi a szünidőt


2008. december 8. | Délelőtt 11.51 | Las Vegas Sun

Criss Angel és Holly Madison Mr. és Mrs. Mikulást játszott ma reggel, és pénzt és tucatnyi játékot adományozott, amivel a Help of Southern Nevada (Dél-Nevada Megsegítése) nevű szervezet szünidei játéksegély programját támogatta.

Az adományozás a KLUC 98.5 FM rádióadó tizedik, éves játékmozgalmával kapcsolódott össze.
„Adni igazán megfizethetetlen érzést nyújt, tudod, ezt az érzést nem lehet megvenni sehol sem, a világ összes pénzével sem, szóval ezért szeretjük ezeket a dolgokat tenni,” mondta Angel.

A bűvész 7500 dolláros pénzadománya a saját maga, a Luxor Hotel és Kaszinó, valamint a Cirque du Soleil közös hozzájárulása.


A Luxor elnöke, Felix Rappaport, és a Cirque du Soleil vegas-i működésének alelnöke és általános menedzsere, Jack Kenn is kivette a részét reggel az adakozás hangulatából.


„Amit mindig is mondok az igaz, hogy az emberek nem ismerik az igazi Criss-t, és ez sokkal közelebb áll hozzá, mint amit a TV-ben, vagy a színpadon látnak,” mondta Rappaport. „Nagyon nagyvonalú személyiség. Hatalmas szíve van; szereti a gyerekeket, a családokat, és megbecsüli, ahonnan jött.”

A szoros munkabeosztása ellenére, ami heti 10 fellépés az új Cirque du Soleil show-jában, a Believe-ben, valamint az A&E TV-n látható sikersorozata, a Mindfreak mellett Angel azt mondta, a jótékonykodás nagyon fontos számára.

Nagylelkű támogatásának elismeréseként a The Make A Wish Foundation (Kívánj Valamit Alapítvány) tavaly kitüntette Angelt a Chris Greicius Celebrity-díjjal.

„Van egy saját alapítványom is, amit most kezdtem el működtetni, az a neve, hogy Believe Anything Is Possible (Hidd Hogy Minden Lehetséges), ami egy olyan szervezet lesz, amely a hátrányos helyzetűeket segíti. Főleg gyerekekre koncentrál, de bárkit támogat, akinek nagy szüksége van segítségre,” mondta, és hozzátette, hogy az első adománygyűjtő esemény jövő év elején lesz.


„Úgy gondolom, ez a lényege annak, ami az életben fontos,” mondta. „Ha mindenki csak egy kicsit is többet törődne a másikkal, azt hiszem, nem lenne annyi válság, mint amennyi manapság a társadalomban van.” 


Angel és új barátnője úgy döntött, hogy támogatja a Help of Southern Nevada szervezetet, amely segítséget nyújt családok és egyedül élők számára, hogy legyőzzék akadályaikat, és gondoskodni tudjanak saját maguk ellátásáról, mivel a program a helyi, Las Vegas-i családokat segíti. 

A fényes, fekete Rolls Royce, ami a párt szállította a helyszínre, inkább egy lóvontatta szánkóra emlékeztetett.

Az a cikk alcíme, hogy "A „Madifreak” pár pénzt és játékot adományozott"

Volt/Van a Las Vegas Sun oldalán egy szavazás, hogyan is hívják őket együtt (annyiraodavannakegymásért - jelszóval) 
Példa a Brangelina és társai volt.

Regisztráltam, hogy a saját hülyeségemet beírjam xD .
Baromság, de muszáj volt.

Ilyen lehetőségek vannak:

- Angelson
- Madifreak
- Madangel
- Egyéb

Vicces lenne, hogy Crilly, Crolly, Crisson, Christolly, Hollstopher, Holliss  xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése