2008. 12. 31.

CNN Larry King Live

December 29-én este került adásba, hazai idő szerint tegnap, 30-án, délelőtt 11-kor lehetett látni.

A Larry King Live november 20-án lett felvéve, amikor Criss és Holly Los Angelesben volt, utána ettek a Madeo-ban (lásd: ez a hír).
Kifotóztam képeket a Larry Kingből, a német oldal is tőlem csórta azt a képet, ami most kint van náluk xD

Képkockák: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész

A 'tovább olvasom' után olvasható a magyar átirata a CNN oldalán található angol szövegnek:


Larry: - Criss Angel - - a férfi, aki az elménkkel játszadozott a Mindfreakben, ismét megteszi. Majd meglátják, de nem fogják elhinni. Felmegyünk a színpadra, bemegyünk a színfalak és a kulisszák mögé, miközben eldobják az agyukat Criss Angeltől, és fellebbentjük a fátylat az egyik titkáról is.

(VIDEÓ)

Criss: - Épp itt bébi!

(VIDEÓ VÉGE)

Larry: - Éppen most, a Larry King Live-ban.

(VIDEÓ)

Criss: - Készen állsz?

(VIDEÓ VÉGE)Larry: - Mindig nagy örömömre szolgál, ha a Larry King Live-ban üdvözölhetem a briliáns Criss Angelt – az illuzionistát, mutatványművészt, zenészt, színészt, az A&E TV Mindfreak című műsorának alkotóját és főszereplőjét. Az új show, a Criss Angel Believe nemrég indult a Las Vegas-i Luxor Hotelben.
Mi – mi az, hogy believe?

Criss: -Nos, a believe /hinni, higgy/ igazából onnan ered, hogy amikor Houdini 1926-ban, halloweenkor meghalt, ezt a szót használta, hogy lényegében bebizonyítsa, a médiumok és látnokok teljes egészében csalók, mert tudta, hogy miután meghal, azt fogják állítani, hogy képesek vele kommunikálni a túlvilágról.
Így Houdini örökül hagyta ezt a szót a feleségének, Bess-nek, aztán, amikor meghalt, és az emberek ilyeneket állítottak, Bess megkérdezte, mit mond Houdini – mi a titkos kódszó?
És soha senki nem tudott előhozakodni a szóval. 10 éven keresztül zajlott ez a fajta virrasztás.

Larry: - A szó a believe volt?

Criss: - Believe. Ez a szó. Ezért úgy gondoltam, hogy ez egy megrázó szó – amit a show-hoz fogok használni.

Larry: - Ki fedte fel, a felesége?

Criss: - Igen, a felesége.

Larry: - Ez egy bűvészshow?

Criss: - Ez egy olyan előadás, ami sokféle különböző művészetformát foglal magába, és tényleg úgy próbálja ábrázolni a bűvészetet, mint ahogy még soha semmi más ezelőtt. Forradalmian új illúziók. Karakterfejlődés. Cselekmény. Semmi más hasonlót nem látott még eddig a bűvészvilág.

Larry: - És a Cirque du Soleil benne van?

Criss: - Igen, a Cirque du Soleil, a Luxor és én társultunk. És ez az egész abból ered, amit írtam, talán 15 évvel ezelőtt. És körülbelül három évvel ezelőtt, kettő és fél évvel ezelőtt, a Cirque-kel beszéltünk arról, hogy megcsináljuk, és aztán a hihetetlenül jó rendező, Serge Denoncourt is beszállt, és újraírtunk dolgokat, amiket előzőleg én írtam. És ez olyan izgalmas. Nagyon büszkék vagyunk rá. És eddig hihetetlenül működött, még ebben a gazdasági helyzetben is. Nagyon hálás vagyok.

Larry: - Szóval, van tánc meg minden ilyesmi a Cirque du Soleil-jel, a cselekményben, abban, amit tesznek?

Criss: - Igen. Minden úgy van beleépítve, hogy észrevehetetlenné válik. Az illúziók - - 90-95%-uk már volt a Mindfreakben, de máshogy megvalósítva. Tudod, a Believe-ben nem úgy vannak tálalva, mint a Mindfreakben. Ez egy cselekmény. Egy utazás. Nem azt a tipikus előadást akartam nyújtani, tudod, mint amit már - - láttak az emberek. Kihívást akartam magamnak, és valami olyat akartam tenni, amilyet még soha nem tettek ezelőtt.

Larry: - Büszke vagyok, hogy a része lettem az előadásnak, még ha korlátozottan is. De erre később térünk vissza.

Criss: - Igen.

Larry: - Te…

Criss: - Nagyszerű voltál benne.

Larry: - Bűvész vagy - - bűvész vagy, vagy illuzionista?

Criss: - Elsősorban szórakoztatok - - egy olyan művész vagyok, aki sokféle eszközt felhasznál, hogy szórakoztasson - - hogy megnyerje a közönséget. És én ezt érzelmi szinten próbálom tenni. Számomra ez soha nem a trükkről szól. Nem érdekel, hogy valami hogyan működik. Az érdekel, hogy az emberek hogyan érzik magukat, miközben nézik. Tudod, ez - - ez a kapocs - - ez az érzelmi kapcsolat az igazi varázslat.

Larry: - Miért nyűgöz le minket folyton?

Criss: - Azt hiszem, a varázslat képes arra, hogy előhozza a gyermeket, aki mindünkben benne lakik. És úgy gondolom, mindenki szeretne elmenekülni a valóságból, különösen manapság, ebben a gazdasági helyzetben, és az összes baj és megpróbáltatás elől - - tudod, amin mindannyian keresztülmegyünk. Csodálatos, hogy van egy módja, hogy elszökjünk, és hogy lássuk, bármi lehetséges, amikor álmodunk.

Larry: - Egész életedben ez akartál lenni, ugye?

Criss: - Amióta csak az eszemet tudom.

Larry: - Hogyan kerültél kapcsolatba a Cirque du Soleil-jel?

Criss: - Nos, hatalmas tisztelője lettem a Cirque du Soleil-nek, amikor először láttam őket a tévében, a ’80-as években, és tudod, azt gondoltam, ez a csapat tényleg újra feltalálja a cirkuszt, mint ahogy te is tudod róluk. Mert nem volt három porond. Mert nem voltak állatok. És pontosan ez volt, amit tenni akartam. Ez volt, tudod, a célom a bűvészettel, hogy megszabaduljon az olyan méltatlan ábrázolásoktól, mint hogy dobozba rakjuk a lányokat, és ettől a nagyon Vaudevillian módjára történő előadástól, és úgy csinálni, mintha inkább egy film lenne, tudod, ahol benne van a varázslat, ami bele van szőve a történet szerkezetébe, az összes különböző művészetformával együtt, amely olyan élményt nyújt, amilyet még senki nem tapasztalt.
És így a Cirque volt a tökéletes partner, ahogy a Luxor is.

Larry: - Sok számítógépes technika?

Criss: - Mi - - sok olyan technológiát használunk fel az előadásban, amilyet még eddig semelyik másik bűvészshow sem alkalmazott. És, tudod, a művészek, akik benne vannak - - akik elképzelték - - , minden ember Wade Robsontól, aki - - aki lenyűgöző koreográfus, nemrég nyert Emmy-díjat; Michael Curry a bábokkal; Eric Serra a zenéjével; Serge Denoncourt, a rendező; Meredith a jelmezeivel - - mind a krémek krémje. És mind összefogtak, és a víziómat egy teljesen más szintre emelték. És ez az a show, amit a Cirque nem tudott volna nélkülem megcsinálni, és én sem tudtam volna a Cirque nélkül.

Larry: - Ez egy különleges színpad?

Criss: - Az egész - - Felix Rappaport nagy támogatója volt az előadásnak és a művészetemnek, és tudod, valóban képes volt szállást adni a show látványvilágának egy lenyűgöző, hipermodern színházzal. Tudod, a térhatású hang és a kivetítés és a - - tényleg belementünk és átalakítottuk - - a színpadot szétkaptuk és…

Larry: - Érintett a gazdasági válság?

Criss: - Ez…

Larry: - Azt hiszem, Vegas-t - - magát is érintette.

Criss: - Igen, ez - - ez - - minden megsínyli a dolgot. Tudok Broadway-előadásokról is. De szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik támogattak a tévében. Tudod, nagyrészt teltházas előadásaink vannak. A szeptember 26-ától kezdődött tesztelőadásaink óta minden show nézettsége 99-108% közötti…

Larry: - Hűű!

Criss: - …amely most a nézettségi adatok szerint az első show Las Vegas-ban.

Larry: - Abban az örömben volt részem, hogy a nagy estéje előtt bemehettem Criss-szel a színfalak mögé.
Nézzék meg!

(VIDEÓ)

Criss: - Nos, Mr. King, éppen a színház előcsarnokába fogunk bemenni. Mindenhová bemehetsz. Ezt figyeld!
Ez itt Lucky, a nyúl. Az előadásom üdvöskéje. Nos, igazából századokon keresztül volt a bűvészeké. És ma be van pöccenve. A dolgok manapság nem mindig azok, aminek látszanak.

Itt is vagyunk. Ide nem megyünk be. Át tud menni az ajtókon és a falakon.
De keresztül tud menni a színházának ajtaján?
Egyáltalán nem.

Emlékszem, amikor 15 évvel ezelőtt írtam a show-t, összeraktam, és aztán látni megvalósulni, meg kell csípnem magam néhány lenyűgöző művész és tervező miatt, akiket belevettünk a show-ba.
Meredith készítette a jelmezeket. Bámulatos, amit képes volt kihozni Lucky-ból és különböző megtestesüléseiből, és más lényekéből.
Wade Robson csinálta a koreográfiát - - csodálatos művész.

Eljött az idő, hogy elmenjek készülődni, hiszen így nem mehetek a színpadra. Szóval azt kérem, gyere el civilben, és nézd meg a Criss Angel Believe-et.

Nagyon szépen köszönöm, hogy szerepelhettem a műsorodban, még egyszer is. Isten áldjon! Vigyázz magadra! Most menned kell. Tűnj el. Puff! Vége. Viszlát.

(VIDEO VÉGE)
(NEVETÉS)

Larry: - Két előadásod van esténként?

Criss: - Igen. Igen. Egy héten tíz…

Larry: - Egy kicsit durva, nem?

Criss: - Ez - - ez nagy kihívás fizikailag, szellemileg, érzelmileg. A következő tíz évben ezt csinálom.

Larry: - Ó, ez minden.

(NEVETÉS)

Larry: - Nemsokára visszajövünk Criss Angellel, és látni fogják a Luxorban.
Ne menjenek sehová.

(REKLÁM)

(VIDEÓ)

Criss: - Ez - - ez egy olyan élmény, ami még soha nem volt elérhető a közönség számára a szórakoztatás történelme során. Gyere be.

(VIDEÓ VÉGE)

Larry: - Azt mondod Criss, hogy a Believe 10 évig fog menni?

Criss: - Igen. Szeptember 26-án kezdtünk, de a következő tíz évben ezt fogom csinálni, az év 46 hetében, 460 előadást egy évben. És én - - el sem tudom neked mondani, mennyire izgatott vagyok a show miatt, és minden egyes előadásban való szereplés miatt. Ez - - ez egy lenyűgöző show.

Larry: - Mit jelentenek a nyúlfejek?

Criss: - Nos, mint tudod…

Larry: - Csak azért, mert az egyikük én vagyok.

Criss: - Igen. Te - - te igazából, alapvetően a műsorunk varázslója vagy, mint Óz, a nagy varázsló. Te vagy a varázsló. És minden este eszembe fogsz jutni, mert a Rolls Royce hátsó ülésén ülsz, és leveszed - - azt a nyuszimaszkot. És Larry Kinget látom. És egy kicsit viccelődöm ezzel.
És alapvető dolog - - tudod, a bűvészek századokon keresztül használtak nyulakat. És úgy gondoltam, vicces lenne egy kis civakodó játszadozás, a nyúl bosszújaként. Ez tisztelgés a nyulak előtt. Eljött a nyulak ideje, hogy visszavágjanak mindenért - - az összes…

Larry: - Miért?

Criss: - … a bűvész iránti ellenséges érzések miatt.

Larry: - Miért nyulak? Miért nyulat húznak elő a kalapból? Miért egy nyulat?

Criss: - Nem én találtam ki. Ez valami olyasmi volt…

Larry: - Mire tippelsz?

Criss: - Nos, azt hiszem, ez - - olyasmi, ami talán csak megtörtént, tudod, amikor valaki éppen az utcán volt. És volt egy cilindere, és nem volt nála más állat és - - tudod, talán egy rajzként kezdődött, egészen őszintén. Nem ismerem ennek a történetét - - az eredetét. De…

Larry: - Ahogy Criss említette, abban a szerencsében volt részem, hogy viselhettem az egyik nyúlfejet. Én vagyok a - - valójában én vagyok a varázsló.
Nézzék.

(VIDEÓ)

Larry: - Friss híreink következnek - - Criss Angel, a Cirque du Soleil új, Las Vegas-i show-jának, a Criss Angel Believe-nek a sztárja, megsebesült ma este a Luxor színházbeli előadása során. Most, ebben a pillanatban, ahogy hallottuk, élet-halál között lebeg.

(VIDEÓ VÉGE)

Larry: - Ismét itt vagyunk Criss Angellel.
A szeptemberi nyugodt kezdés óta számos rossz kritika keletkezett. Úgy hallottam, néhányan technikai problémák miatt reklamáltak - - kevéssé meghatározott karakterek, zavarba hozó történet, semmi akrobatikus elem.
Ezt hogyan magyarázod?
Úgy értesültem, az volt a fő hír, hogy elég éles hangon bíráltak.

Criss: - Igen. Nos, őszintén, a kritikák - - kevesebbet tudtam foglalkozni azzal, amit a kritikusok gondolnak. A kritikusok, véleményem szerint, irigykedők, akik soha nem voltak - - soha nem is lesznek azok, akik lenni akarnak.
És, a nap végén, hihetetlenül büszke vagyok erre a show-ra. Serge Denoncourt, a rendező, és a Cirque du Soleil is az. És azt hiszem, a puding próbája az evés.
Mindig bizakodó voltam - - mert már azóta szid a sajtó, mióta adásba került az első tévés különkiadásom, tudod, a Mindfreak. Aztán folytattam egy tévésorozattal. És a közönségnek van egy bizonyos kapcsolata velem. És én - - én csak, a puding próbája az evés. Minden este teltházunk van. A közönség imádja.

Larry: - Elfogadtad valamelyik kritikát?

Criss: - Még csak el sem olvasom. Nem számít nekem semmit. Tudod, a kritikusok olyan emberek, akik soha nem hoztak tető alá előadást, soha nem rendeztek előadást, soha nem játszottak előadásban. Így - - és, egészen nyíltan, van egy időszak, amit próbaelőadásoknak hívnak. Ennek fejlesztenie és alakítania kell az előadást. Nem pedig…

Larry: - Nem bírálatra kész, hanem még készülőben lévő.

Criss: - Nos, az emberek úgy bírálták az előadást, hogy még nem is látták. És azt hiszem, hogy sok - - sok negativitás volt a levegőben. És a negatív dolgokból soha nem születik semmi pozitív.
És, egészen nyíltan, ahogy mondtam, ebben az őrült gazdasági helyzetben, amiben most vagyunk, amikor mindenki kínlódik - - a szórakoztatás, mint egész, szenved - - 98, vagy 99 pontnál járunk - - 99-100.8% kapacitás minden show-nál. Ez egy nézettségi mutató százaléka. Mi vagyunk az első show Las Vegas-ban. Úgy értem, ez hihetetlen.
Így én csak - - én csak a közönségben bízom.

Larry: - Nyilvánvalóan.
Még mindig kell rajta valamit alakítanod?
Csak mert a Cirque du Soleil azt csinálja.

Criss: - Igen. Ó, az elkövetkező tíz évben mást sem csinálunk majd, mint alakítjuk, mert mi - - a Cirque du Soleil és én, a lehető legjobb élményt szeretnénk nyújtani. És, tudod, minden nap tanulsz valami újat, és ki akarod javítani, és növekedni akarsz, és ki akarod fejleszteni és kibontakoztatni. És mi ezt tesszük, és folyamatosan ezt fogjuk tenni.

Larry: - Mi van azokkal az emberekkel, akik azt mondják, hogy nem kapnak eleget abból a fajta bűvészetből, amit tőled megszoktak?

Criss: - Nos, azt hiszem, az emberek megnézik a tévésorozatomat, a Mindfreaket, és tudod, azt várják az élő show-ban is. És én nem akartam pontosan ugyanúgy csinálni, mint a tévében. Ki akartam szélesíteni a határaimat, felfedezni olyan dolgokat, amelyeket művészi szempontból még nem fedeztem fel.
És meg akartam mutatni az embereknek, hogy sokkal több varázslat létezik annál, mint amit ezek alatt az évek alatt bemutattam, tudod?
És amit valójában tettünk, az az, hogy létrehoztuk egy új formáját ezen illúziók előadásának, egy teljesen más kontextusban, ahogy még soha senki nem csinálta. És a közönség tényleg imádja az előadást. Az emberek nem állnak fel és tapsolnak a végén, nem jönnek vissza, hogy megnézzék hatodszorra, vagy hetedszerre is, hogyha nem tetszik nekik, amikor még csak éppen elkezdtük.

Larry: - Igen. Alig várom, hogy lássam.
A vendégünk Criss Angel.
A show a Luxorban van.
És mi nemsokára visszatérünk.

(REKLÁM)

Larry: - Tudják, a legtöbb ember Criss-t az eszméletlen tévés sikersorozatából, a Mindfreakből ismeri.
Most nézzünk bele a sorozatba - - abba, ami híressé tette.

(VIDEÓ)

Criss: - Hihetetlen. Még egyszer meg akarom csinálni. (ZENE)
Criss: - Emeld fel a függönyt!

(ZENE)

Criss: - Készen állsz?

(VIDEÓ VÉGE)

Larry: - Még tovább Criss-szel, a reklám után.

(REKLÁM)

Criss: - Olyan dolgokat szeretek csinálni, amelyek beszélgetésre késztetnek, interakciót, kötődést, érzelmeket generálnak.

(VIDEÓ VÉGE)

Larry: - Újra itt vagyunk Criss Angellel.
Nagyszabású mutatványokat, vagy illúziókat is bemutatsz az előadásban?

Criss: - Az előadásban olyat csinálunk, ami már megtettem a Mindfreakben. Tudod, szemmel láthatóan eltűnök lehetetlen körülmények között a show végén. Lebegek. Szétvágnak - - az előadás egyik nagy pillanata, amikor két részre vágnak, olyan módon, ahogy azt eddig még soha nem adták elő - - szó szerint szabadon, semmi doboz, semmi hülyeség. Még a ruhám egy jó részét is leveszem, hogy egyértelművé tegyem, hogy - - ez a technikailag legalaposabban kidolgozott illúzió.
Egy esküvői ruha oldalán sétálok le, mint ahogy a falakon sétáltam a Mindfreakben. Alapjában véve fogtunk onnan egy csomó dolgot, és megalkottuk egy másik módját az előadásuknak. És az emberek bámulatos dolgokat fognak látni. Habár elefántot nem fogok elővarázsolni.

(NEVETÉS)

Larry: - Indirekt módon élvezed becsapni az embereket?

Criss: - Én - - én imádok rejtélyt kelteni. Imádok kapcsolatba kerülni az emberekkel. Azt hiszem, hogyha a művészet igazán hatásos, akkor az embereknek érzelmi reakcióik vannak, akár sírnak, akár izgatottak, akár elgondolkodnak, akár rávetítik a saját életükre. Azt hiszem, számomra ez a legörömtelibb része az egésznek - - hogyha vannak olyanok, akik tudod, változtatnak az életükön valami olyan miatt, amit én tettem, és ők összeköttetésbe kerültek vele. Mint olyan emberek - - tudod, sok olyan ember van, aki nem száll repülőre, vagy nem száll be a liftbe, aztán látnak engem a tévében, amint véghezviszek valamit, és azután kezelni tudják a saját félelmeiket.

Larry: - Világos.
Erről jut eszembe, most nyerhetnek egy előzetes bepillantást a Criss Angel Believe néhány izgalmába és illúziójára.
Nézzék!

(VIDEÓ)

Larry: - Tudják, a Mindfreak volt az egyik legsikeresebb - - talán a legsikeresebb bűvészműsor.
Miért hagytad abba?

Criss: - Nem hagytam abba. Még mindig csinálom - - most jön majd az ötödik évad. A forgatások januárban és februárban kezdődnek.

Larry: - Rendben, miért kezdtél bele egy másik show-ba, miközben ezt is csinálod?

Criss: - Mert szeretek művészetet teremteni. Szeretek a végsőkig menni. Szeretnék művészként növekedni és fejlődni, és megmutatni az embereknek, hogy milyen sokféleképpen és milyen módon tudok egészen egyedülálló élményt létrehozni. Nem akarom ugyanazt a jól bevált dolgot csinálni. Létrehoztam a Mindfreak sorozatot. Nagyszerű termék lett. A Believe egy hihetetlen termék. És, tudod, az emberek imádják azokat a dolgokat, amelyekkel kapcsolatban nagyon szerencsés voltam, hogy előállhatok velük, és összeköttetésbe kerülnek az emberekkel. Így…

Larry: - Történt-e sérülés, vagy kerültél-e közel ahhoz, hogy komolyan megsérülj?

Criss: - Igen. Én - - ez az előadás hihetetlenül veszélyes, és minden este kétszer csinálom. És, tudod, fejjel lefelé lógok, össze-vissza ugrálok, különböző dolgokat csinálok. És - - a próbák során, már többször is megsérültem.

Larry: - Csontodat is törted már?

Criss: - Nem, szerencsére. Nem. Mert ha így történt volna, az előadást egy időre abba kellett volna hagyni, mivel nincs, aki helyettesítsen. Csak én vagyok.

Larry: - Meg tudod tanítani valakinek, hogyan legyen illuzionista?

Criss: - Úgy gondolom, meg lehet tanítani, hogyan hozzon létre valaki illúziót. De azt nem hiszem, hogy meg lehet tanítani, hogyan legyen valaki, tudod, karizmatikus…

Larry: - Igen, így van.

Criss: - …vagy hogy úgy gondolkozzon valaki, tudod, keresztben.

Larry: - Ez is része, ugye, az érzék?

Criss: - Igen, azt hiszem - - azt hiszem, a sikerem igazán abból fakad, hogy kapcsolatot hozok létre az emberekkel. És azt hiszem, tudod, az a mód, ahogy kapcsolódom hozzájuk, .. egy olyan közvetítő közeget hoztam létre, ami nem volt tipikus. Valami olyan volt, amihez az emberek kötődni tudtak, és megkaptam a nem hagyományos módon felfogott bűvészetet.
Nem fogsz dobozokat látni ebben az előadásban. A dolgok a szemed láttára, a fejed felett történnek. Ez egy vizuális ínyencség. Tényleg az.
Ezért én - - nekem nagy örömet okoz - - ami történik. És hálás vagyok, hogy képes vagyok művészetet létrehozni.

Larry: - Te találod ki az összes trükködet, vagy illúziódat, vagy van néhány ember, aki működőképes ötletekkel lát el?

Criss: - Nagyrészt én alkotok, tudod, majdnem mindent, amit a tévében, vagy az élő előadásban látsz. De van egy hihetetlen ötletgyáros csapatom, akik velem dolgoznak - - ötleteket adnak hozzá a dolgokhoz, mindenfélén dolgoznak, és saját ötleteik is lehetnek. De a többségét én találom ki.

Larry: - Az illuzionisták - - volt olyan, hogy más illuzionisták adtak neked fricskát?

Criss: - Nos…

Larry: - Vagy a legtöbb illuzionista tudja, hogyan csinálja a dolgokat - - ezért azt is tudja, hogy a többi hogyan csinálja?

Criss: - Azt hiszem - - így fogom megfogalmazni. A csodálatos bűvész, Jeff McBride eljött az előadásra. Éppen most van egy műsora Las Vegas-ban. És ő - - részemről a világ minden tisztelete az övé. És nem tudta, sok dolgot hogyan csináltam.
És ő egy lenyűgöző…

Larry: - (NEM HALLHATÓ)

Criss: - Nem. Mert mi olyan dolgokat alkottunk meg ebben az előadásban, amelyek - - tudod, a bűvészek általában a már kipróbált módszereket követik, amelyeket mások már megtettek. De a bűvészet, mint teljes, egész művészeti irányzat, technikailag, valahogy technikailag nem korszerű. És a Cirque hatalmas bajnok volt abban, hogy katapultálta, tudod, az anyagi forrásaival, és a hihetetlen alkotó- és technikai személyzetével.

Larry: - Igen.

Criss: - És mi csak egy újabb szintre emeltük.

Larry: - Rendben. Most egy kis szünetre megyünk.
És amikor visszajövünk, itt nincs nagy arénánk, ezért nem tudunk vízesésekről leugrálni. De kártyatrükköt tudunk csinálni. És ezt fogjuk tenni nemsokára.

Criss: - Rendben.

(REKLÁM)

(VIDEÓ)

AZONOSÍTATLAN FÉRFI: Mindfreak

Criss: - Nem kell abban a kalitkában élned, aminek a bűvészet és illúzió művészetének lennie kell.

(VIDEÓ VÉGE)

Larry: - Ismét itt vagyunk Criss Angellel. Ő a Criss Angel Believe főszereplője. A Las Vegas-i Luxor Hotelban látható.
Rendben, egy kártyatrükk.

Criss: - Ó, kipróbálunk valamit?
Rendben. Van két pakli kártyánk. Szeretném, ha kiválasztanád az egyiket, amelyik szimpatikusabb a számodra. Nem számít, melyiket.

Larry: - Ez jobban tetszik.

Criss: - Amelyik hozzád közelebb van. Rendben. Vedd ki őket a pakliból - - akarom mondani, a dobozból. És szeretném, ha megfigyelnéd, hogy mindegyik más. Ez nem egy trükkös pakli, vagy valami ilyesmi.
Szeretném, ha végignéznéd a lapokat - - miután kivetted őket a dobozból…

Larry: - Oké.

Criss: - … lapozd végig őket. És azt szeretném, ha kivennél egy kártyát. Ne engedd, hogy lássam. Most kiveszek egy kártyát. Megpróbálom megérezni, melyik kártyát fogod kivenni. Ide teszem azt, amit kiválasztottam. Még csak rád sem nézek.
Vegyél ki egy kártyát és tedd le lefelé fordítva.

Larry: - Oké.

Criss: - Oké. És tedd félre a paklit.
Így most teljességgel lehetetlen lenne - - vagy felettébb valószínűtlen, hogy így mondjam - - hogyha a kártyáink megegyeznének, ugye?

Larry: - Majdnem lehetetlen.

Criss: - De már van veled kapcsolatban egy megérzésem, mert már voltam párszor a műsorodban, és ismerem, ahogyan gondolkodsz.
Melyik kártyát választottad?
Fordítsd meg.

Larry: - A makk király volt.

Criss: - A makk király.

Larry: - A makk király.

Criss: - Érdekes. A király a vezetékneved is.
És melyik kártyát választottam én?
Fordítsd meg.

Larry: - Honnan a pokolból tudnám?

Criss: - Hagyd ott a makk királyt, fordítsd meg, nézd meg, hogy egyezik-e a kettő. Egyezik. Íme. Puff.

Larry: - Oké, tudom, hogy nem fogod elmondani, hogyan csináltad. De egy lezárt paklit nyitottam ki. Te egy lezárt paklit nyitottál ki. Kiválasztottam a kártyát. Semmit nem tettél velem, amikor választottam. Soha nem nyúltál ehhez a paklihoz. Kivettem a kártyát a pakliból. Letettem lefordítva. Te azokat a kártyákat fogtad abból a pakliból, kiválasztottál egyet, letetted lefordítva és a kettő ugyanaz volt.

Criss: - Ugyanaz. Intuíció?

Larry: - Nem. Te nem vagy látnok.

Criss: - Nem, soha sem állítottam. Ellene vagyok az ilyen dolgoknak, mert hiszek.

Larry: - Most először a történelem során, miért nem mondod el, hogyan csináltad?

Criss: - Elmondom neked, gyere el a Luxorba, nézd meg az előadást. Gyere a színfalak mögé, megtanítok neked valami igazán hatásosat.

Larry: - A bűvészek miért nem árulják el, hogyan kell a trükköt csinálni?

Criss: - Azt hiszem, a rejtélyes légkör miatt. A csodálkozás miatt, amit most érzel. Remélem, nem haragot érzel.

Larry: - Csak össze vagyok zavarodva. Úgy érzem magam, hogy - - ezt hogyan csináltad?

Criss: - Te vagy a legjobb abban, amit csinálsz. Szeretném azt hinni, hogy egész jó vagyok abban, amit én csinálok. Ezért vagy te a King.

Larry: - Ha elmondanád, hogyan csináltad, ha elmondanád, én is meg tudnám csinálni?

Criss: - Nem. Nem, sok évnyi gyakorlás nélkül nem, egészen őszintén.

Larry: - Hűű. Láttam már néhány nagyszerű dolgot - - Jimmy Grippo régi barátom volt, talán a valaha élt legjobb kártyás. Olyan dolgokat tudott a kártyával művelni - - láttam is - - abba a kézbe add a kártyát - - gondolsz egy kártyára, és a szoba másik végében lévő fickó is gondol egy kártyára, és arra a kártyára gondol, és Grippo nem is érintette meg a kártyát. Hogyan csináljátok? Oké, nem árulod el. Ha el is árulnád - - nem lennék képes megcsinálni.

Criss: - Nem, nem lennél, mert olyan technikákat foglal magába, amelyeket nem lehet csak úgy elsajátítani, egy kis kézügyesség, egy kis pszichológia, egy kicsi mindenből.

Larry: - A bűvészet nehezebb, mint az illúzió?

Criss: - Úgy gondolom, a bűvészet és az illúzió igazából ugyanaz. Attól függ, hogyan fogja fel az ember. Számomra a bűvészet, az illúzió csupán szavak, amelyek leírják a művészetemet.

Larry: - Mint a tizenkilenc és az egy híján húsz?

Criss: - Igen.

Larry: - Ez az - - látod, emiatt fognak zaklatni egész éjjel. Állandóan új trükkökön, vagy új illúziókon dolgozol?

Criss: - Igen, most éppen a tévésorozat ötödik évadán dolgozom. Elérjük a századik epizódunkat, Larry, ami hihetetlen. Mindig dolgozom valamin.

Larry: - Van olyan függőben lévő illúzió, ami fejtörést okoz?

Criss: - Igen, fel akarok hajtani a motorommal a Luxor oldalán a fényig, aztán eltűnni. Ez az, amin éppen most dolgozom. Nem tudom, hogyan fogom megcsinálni anélkül, hogy megölném magam.

Larry: - Ez az, amit mondani akartam, a legutóbbi Criss Angelt nézve. Ez olyannak tűnik, mint amit Evel Knievel csinált.

Criss: - Igen, de, először felhajtani a piramis oldalán, aztán eltűnni, nagyon bonyolulttá teszi az életet.

Larry: - Nemsokára visszatérünk Criss Angellel, aki minden bizonnyal nincs túlzottan túlpörögve. Ne menjenek sehová.

(REKLÁM)

Criss: - Az édesanyám. Szia anya. És a nagynéném, Stella, aki az első kártyatrükköt tanította nekem. Az egész a te hibád, Stella néni. Amikor hét éves voltam, mutatott nekem egy kártyatrükköt, ami teljesen magával ragadott, és most, őt kell hibáztatni.

(VIDEÓ VÉGE)

Larry: - Ki volt rád hatással?

Criss: - Bűvészet szempontjából feltétlenül Houdini, és egy ember, akit úgy hívtak, hogy Richiardi - - lenyűgöző bűvész volt. Ezen kívül a rendező Fellini, és a művész Dalí. Az inspirációm minden bizonnyal inkább más művészeti ágakból, zenéből és a többiből származott, mint a bűvészetből.

Larry: - Mit tett Houdini, ami azzá tette őt, aki volt?

Criss: - Ami számomra lenyűgöző, az az, hogy amikor még élt, kevesebb ember nézte Houdinit, mint manapság egy bűvész egyetlen tévés különkiadását.

Larry: - Több ember látott téged, mint ahány Houdinit valaha látta.

Criss: - Igen, de ez a szóbeszéd ereje, az életnél is nagyobb személyiség, akit megalkotott. Mester volt. Azt hiszem, hogyha megvágnád Houdinit késsel, vér nem folyna belőle, csak PR. Azt hiszem, lehet, hogy már mondtam neked ezelőtt, mert ő ennek a mestere volt. Ami igazán elkápráztat engem az az, hogy eltelt 82 év az 1926-ban bekövetkezett halála óta, és a neve még mindig a bűvészet szinonimája, jobban, mint bármelyik másik, ma élő bűvész neve.

Larry: - Igaz az, hogy annyira ki tudta nyújtani és ki tudta fordítani a csuklóját, hogy könnyen ki tudott bármiből szabadulni?

Criss: - Volt egy csodás mítosz, miszerint kiugrasztotta a vállát, hogy kiszabaduljon a kényszerzubbonyból. Voltak olyan dolgok, amelyeket közzétett a sajtóban, hogy izgalmat keltsen.

Larry: - Hogyan szabadult ki, amikor láncra verték, és a Hudson-öbölbe dobták?

Criss: - Anélkül, hogy kifecsegném, hogyan csinálta, sok ilyenfajta dolgot csinálok, és megpróbálok - - bizonyos tekintetben, semmi értelemben sem azt mondom, hogy én egy feltörekvő Houdini vagyok, mert Houdini a mester, de manapság, a technika sokkal bonyolultabb, ha csak azokra a börtönökre gondolunk, amik akkoriban voltak, és a bilincsekre, amelyek egyszerű rugós zárak voltak, ma már ez nem ugyanaz. Majdhogynem lehetetlen megszökni a börtönből, vagy éppen kiszabadulni a bilincsből, hacsak nincs jó - -

Larry: - Mióta csinálod ezt?

Criss: - Az első kártyatrükköt a nagynénémtől, Stellától tanultam, amikor 6-7 éves voltam. 10-11 éves koromban keveredtem bele igazán. Egész eddigi életem során bűvészkedtem, vagy zenéltem. Ez jelentett mindent számomra.

Larry: - Vannak gyerekeid?

Criss: - Nem, nincsenek.

Larry: - Voltál már házas?

Criss: - Még mindig az vagyok. Ez New York állam történetének leghosszabb válása.

Larry: - Még mindig tart, gyerek nélkül.

Criss: - Gyerek nélkül.

Larry: - Mi lehet a nagy kérdés.

Criss: - Tudod, mi? Ez valaminek a nemzetközi jele.

Larry: - Pénz. Beszélsz vele?

Criss: - Igen, nagyszerű lány. Nagyszerű lány.

Larry: - Reméled, hogy egyenesbe hozzátok?

Criss: - Remélhetőleg rendeződnek a dolgok előbb, mint később, őmiatta és énmiattam. Eljött az ideje, hogy mindketten továbblépjünk. Ő nagyszerű ember. Megérdemli a boldogságot, és hogy ezt magunk mögött hagyjuk.

Larry: - Mielőtt még megszakítanánk és újból visszajönnénk, volt olyan, amikor nagyon rosszul sültek el a dolgok?

Criss: - Persze. De mi mindannyian, bűvészként, rendelkezünk a meglepetés eszközével, így a közönség nem tudja, mire számíthat. Szóval, ha jól tudsz improvizálni, akkor általában fel tudod használni a negatív dolgokat is - - limonádét tudsz csinálni a citromból. Mindig ezt csinálom.

Larry: - Criss a rejtélyeiről híres. Megérdemelten az. Le fogjuk rántani a leplet az egyik titkáról. Itt egy célzás. Ez egy romantikus titok. Nem akarják kihagyni az Önök Larry-jével. Maradjanak velünk.

(REKLÁM)

Larry: - Lerántjuk a leplet Criss egyik titkáról. Nem titok többé. Íme, egy régi barátunk, már járt itt nálunk, Holly Madison. Középső színpad.

Holly: - Szia Larry.

Larry: - Szia Holly.

Criss: - Hogy vagy?

Holly: - Jól.

Larry: - Holly, hogy történt?

Holly: - Nos, körülbelül egy évvel ezelőtt találkoztunk, amikor Criss a Phenomenon című műsorban szerepelt. A Mindfreak című sorozatának rajongója voltam, és találkozni akartam vele. Csak beszélgettünk.

Larry: - Még mindig a villában voltál?

Holly: - Igen, de nem kezdtünk randizni, egészen mostanáig.

Larry: - Hogyan történt ez számodra, Criss? Hogyan érzel ezzel kapcsolatban? Találkozni akart veled, ez - -

Criss: - Nézz rá. Nézz rám. Nagyon izgatott voltam, hogy Holly találkozni akart velem, nagyon hízelgő volt. Csodálatos emberi lény. Sok nőt említettél, akikkel állítólag kapcsolatba kerültem, és az igazság az, hogy sok közülük teljesen kitalált dolog, tudod, a bulvárlapok és hasonló vackok által. De ez tényleg valódi. Ez igazi. Nagyon boldog vagyok.

Larry: - Nehéz számodra, Holly, hogy egy új férfival mutatkozol a nyilvánosság előtt? Annyira ismert voltál a valóságshow és Hugh Hefner miatt.

Holly: - Ez egyértelműen egy teljesen más kapcsolat, de tudod, ha boldog vagy, más nem érdekel.

Larry: - Nehéz volt elhagyni Hefnert?

Holly: - Az egész szituációt volt egy kicsit nehéz otthagyni, mert sok igazán jó barátomat érintette, az ott lévő egész közösséget. De Hefner és én még mindig barátok vagyunk.

Larry: - Azok vagytok?

Holly: - Igen, abszolút.

Larry: - Boldog miattad és Criss miatt?

Holly: - Igen, azt szeretné, hogy boldog legyek, és én is azt szeretném, hogy ő boldog legyen. Mindketten továbbléptünk.

Larry: - Nos, Criss, ez mennyire komoly?

Criss: - Nagyon jól szórakozunk együtt. Éppen kimentünk - - elmentünk a sivatagba Las Vegas-ban. Quadoztunk és motoroztunk. Már körülbelül százszor látta az előadást. Nagyszerűen megvagyunk egymással. Igazán élvezzük egymás társaságát. A poklon mentem keresztül, mire összehoztam ezt a show-t, és a többi dolgot. Így most, csak megpróbálunk egy kicsit szórakozni, és élvezni egymás társaságát, és igazán megismerni egymást. Eddig csodálatos időszakot töltöttünk együtt. Idáig ez egy csodás kapcsolat.

Larry: - Ahogyan emlékszem, Holly, férjhez akartál menni és gyereket akartál.

Holly: - Igen, mindenki ezt szeretné egyszer.

Larry: - Most akarod?

Holly: - Nem ma, majd egyszer.

Larry: - És ha úgy alakul, hogy Criss-szel, az is jó lenne?

Holly: - Teljesen, természetesen.

Larry: - És neked is rendben lenne? Megpróbálok…

Holly: - Még minden új.

Criss: - Igen, nézd, Holly-nak nemcsak a külseje szép - - ezt már mondtam ezelőtt is. Belül is szép. És ő tényleg egészen más, mint - - amikor nézed őt a műsorban, ő teljesen más, mint a műsor, mint ahogy azt hiszem, talán rólam is ezt mondod. Az emberek máshogyan látnak valakit egy tévéműsor alapján, mint amikor személyesen találkoznak vele. Nagyszerűen megvagyunk egymással. Boldogok vagyunk, hogy együtt vagyunk.

Larry: - Most jön egy kis szünet, aztán szeretnék hallani valamit az első találkozásról. Utána arról, hogy milyen érzés, amikor nézi a műsorodat? És hogy elárulta-e neked bármelyik titkát? A vendégünk Criss Angel, és először együtt a médiában.

Criss: - Igen, mindenre választ akartunk adni, mert mindig olyan kedves voltál mindkettőnkkel.

Larry: - Holly Madison és Criss Angel, mindjárt visszajövünk.

(REKLÁM)

Larry: - Ismét itt vagyunk Criss Angellel, és a tévében először együtt látjuk Holly Madisonnal, a modellel és tévés személyiséggel. Mesélj az első találkozásról, Holly.

Holly: - Akkor találkoztunk - - amikor L.A-ben volt, a Phenomenon című műsorban. Teljesen odavoltam érte, és semmiképpen nem akartam, hogy megtudja.

Larry: - Habár, te még Hugh Hefnerrel voltál a villában?

Holly: - Igen. Ezért nem akartam, hogy tudja. Teljesen távolságtartóan viselkedtem.

Criss: - Nem az ő hibája volt. Hipnotizáltam. (NEVET) Csak viccelek.

Larry: - Hol voltatok? Hol találkoztatok?

Holly: - Hol volt a műsor felvétele, elfelejtettem. Itt volt L.A-ben.

Criss: - Az NBC stúdiójában volt.

Larry: - Elmentél a műsorba?

Holly: - Igen, Bridget, Kendra és én asszisztensek voltunk. Voltak meghívott vendégek, akik segítettek a bűvészeknek, akik meg akarták nyerni a díjat.

Criss: - És azután voltál a műsoromban. Eljöttek szerepelni a Mindfreakbe. Egy kicsit akkor is beszélgettünk, de semmi egyéb. Aztán, amikor a helyzet megváltozott, és különváltatok, akkor eljött Las Vegas-ba, elhívott, hogy köszönjön, köszöntünk, és azóta sem köszöntünk el.

Larry: - Szóval te soha, semmilyen értelemben nem csaltad meg Hugh-t.

Holly: - Nem, abszolút nem.

Criss: - Ez a lány nagyon tisztességes.

Holly: - Nagyon szépen köszönöm.

Larry: - Hová mentetek az első romantikus találkán?

Holly: - A premiered volt, ugye? Tudom, mire gondolsz.

Criss: - Nem - - a Believe premierre mentünk a Luxorba.

Larry: - Oda kellett menned.

Criss: - Oda kellett mennem, de jobbra nem is gondolhattam volna Holly-nál, hogy kísérjen el. Mesésen éreztük magunkat. És azt hiszem, reggel 6-ig, vagy 7-ig szórakoztunk. Vannak olyan dolgok, amik csak úgy természetesen megtörténnek. Amikor ott a vonzalom. Vannak dolgok, amiket az emberek erőltetni próbálnak, de mégsem történnek meg. Ez itt természetes.

Larry: - Milyen volt elmenni vele a Believe nyitó estjére?

Holly: - Nagyon jó volt. Egy kicsit ideges voltam. De jó szórakozás volt. Jó volt.

Larry: - Milyen számodra ilyen érzéseket birtokolni?

Criss: - Nos, nagyszerű, mert hogy teljesen őszinte legyen hozzád, a karrieremmel házasodtam össze. Nagyon hosszú ideje vagyok házas a karrieremmel.

Larry: - Nyilvánvaló.

Criss: - És ha van valami olyasmid, ahová visszavonulhatsz, amikor szünetet tartasz, és valami mást csinálsz a karriereden kívül, az valami olyan, ami teljesen más a számomra, emberként. És ezért, amikor Holly azt mondja, szeretnék kimenni a sivatagba motorozni; én azt mondom, oké, csak megpakolom a motorokat.
Tényleg csodálatos. Tényleg nagyszerűen megvagyunk. Alig várom, nyilvánvalóan, hogy csináljam az előadást, és ő meglepett engem pár estével ezelőtt. Ott volt a közönségben. És egy nagyszerű. Meglep, hogy eddig még nem volt elege belőlem.

Holly: - Nem, egyáltalán nem. Imádom.

Larry: - Amikor elhagytad a villát, hová mentél?

Holly: - Van egy saját lakásom itt, L.A-ben. Santa Monicában dolgozom. Ezért van ott egy öröklakásom.

Larry: - Közel jártok ahhoz, hogy több legyen köztetek randizgatásnál?

Holly: - Ez az egész még annyira új.

Larry: - Mennyire új?

Holly: - Még egy hónapja se tart.

Larry: - Nincs egy hónapja?

Criss: - Igen. De nagyon sok időt töltünk együtt. Talán egy héten négy, vagy öt napot is együtt töltünk. Ezért ő oda-vissza repül, és nekem a szerda és a csütörtök a szabadnapom. Ezért általában ő kedden este jön, velem tölti a szerdát és a csütörtököt, és azután van néhány munkája - - sok különböző dolog - - sok dolgot csinál, fellépéseket.

Larry: - Semmi valóságshow?

Holly: - Semmi, igazából. Éppen befejeztük a Playboy villa lányai ötödik évadát, és a hatodik évadot majd tavasszal fogjuk forgatni. De van egy normális munkám is, idézőjelben, igazi állásom, a Playboy-on kívül. Én rendezem a poszter-fotózásokat. Ez a napi 8 órás állásom, és bármilyen más valóságshow, vagy ilyesmi csak a hab a tortán.

Larry: - Hogy reagáltál arra, amikor néhány kritikus elásta őt?

Holly: - Láttam az előadást, és szerintem lenyűgöző. Egészen briliáns, és nem is akarom tudni, mit gondolnak. Úgy gondolom, ők gyűlölködők.

Larry: - Érezted magad megbántva emiatt?

Holly: - Nem. Mert az előadás lenyűgöző, és mindenki, aki elmegy és megnézi, tudod - - sokáig műsoron lesz, és nem hiszem, hogy számítana, amit a kritikusok mondanak.

Larry: - Nézted Hefner műsorát?

Criss: - A Playboy villa lányait?

Larry: - Igen.

Criss: - Természetesen. Láttam - -

Larry: - Sokat nézted?

Criss: - Igen, persze, sokszor néztem.

Larry: - Amikor láttad őt, volt - - volt valami - - ő teljesen odavolt érted - -

Criss: - Igen, de én - - egészen őszintén, tudod, le vagyok döbbenve, hogy odavolt értem. Le voltam döbbenve. Soha nem gondoltam volna. Most igazán - - nézz meg engem Amerika. - - Nézz.

Holly: - Ugyan, dögös vagy!

Criss: - Nem, ez nagyon hízelgő. Csodálatos.

Larry: - Nemsokára visszajövünk a hátralévő kis időre Criss Angellel, a Las Vegas-i Luxor hotelben lévő Criss Angel Believe show házigazdájával, akinek még egy saját tévés melója is van. És ma este exkluzív vendégünk Holly Madisonnal. Ne menjenek sehová.

(REKLÁM)

Larry: - Újra itt vagyunk Criss Angellel és Holly Madisonnal, összefoglaljuk a dolgokat. Hefnerrel most két 19 éves lány van?

Holly: - Igen, ismerem is a lányokat. Még új playmate-ek, úgyhogy én rendeztem a fotózásukat múlt nyáron. Ezért úgy gondolom, enyém a feladat, hogy bemutassam őket.

Larry: - Hány évesek?

Holly: - 19 évesek, ahogy mondtad. Mókás lányok.

Larry: - Ne, ne - -

Holly: - Mókás lányok.

Larry: - Hogyan magyarázod ezt Hugh-val kapcsolatban?

Holly: - Ezt úgy magyarázom, hogy ő egy nagyon vidám, optimista ember, és az életét a saját normái szerint éli, ez nyilvánvaló. És én a legjobbakat kívánom neki.

Larry: - De nem gondolod, hogy ez egy kissé furcsa?

Holly: - Talán, tudod, mások számára, de ő igazán közeli barátom, és mindig is az lesz, ezért nem mondok róla semmi rosszat.

Larry: - Tehát te soha nem tartottad furcsának a korkülönbséget?

Holly: - Nem. Úgy értem, nos, furcsa, de - -

Larry: - Criss, ezt te hogy látod?

Criss: - Tudod, tisztelem őt azért, amit véghezvitt, de nem igazán töltök azzal sok időt, hogy más embereken gondolkodjak, mert annyi minden szarság van a saját életemben is, amiért aggódnom kell.

Larry: - Most leszel 41 éves, ugye?

Criss: - Ha te mondod. Azt hittem, 21 leszek.

Larry: - 41 leszel?

Criss: - Igen, annyi.

Larry: - Az még mindig nagyon fiatal.

Criss: - Tényleg? Nagyra értékelem. Köszönöm.

Larry: - A világ minden díját elnyerted. Többet bűvészkedtél főműsoridőben, mint bárki a történelemben. Az évtized bűvészének kiáltottak ki. Mi a következő? És van a Luxorral egy 10 éves szerződésed erre az előadásra. Milyen cél - -

Criss: - A célom, őszintén szólva, ezeken az elismeréseken kívül - - amire a legbüszkébb vagyok, az a Chris Greicius-díj, amelyet a Make-A-Wish alapítványtól kaptam, a gyerekekre fordított időm miatt. És van egy szervezetem, a Believe Anything Is Possible, amely a rászoruló gyerekeken, családokon segít, és jövőre erre fogok figyelmet fordítani. Az első évben 3-5 millió dollárt szeretnék gyűjteni a szervezet számára.

Larry: - Lenyűgözően bánsz a gyerekekkel. A fiam, Cannon elhozta magával a barátját, Matthew-t, aki bűvész akar lenni. 8 éves - - mutattál neki pár dolgot és bátorítottad. Szereted a gyerekeket?

Criss: - Imádom a gyerekeket. És annyira szerencsésnek érzem magam, meg vagyok áldva, hogy mindazt, ami megadatott, .... arra szeretném használni, hogy segítsek másoknak. Azt hiszem, ez a hivatásom. Azt hiszem, hogy nekem - - nekünk, pozitív befolyást kell gyakorolnunk a világ számára. Azt hiszem, ez az, ami igazán számít. Tudod, a pénz nem számít. Az anyagi dolgok nem számítanak. Amikor tényleg minden romba dől, csak az számít - - amit akkor érzel, amikor valaki más számára egy kedves dolgot teszel, ez jóval többet nyújt, mint bármi más, amit megkaphatsz.

Larry: - Nézd meg azt az órát. Nézd az órát.

Holly: - Szép óra.

Criss: - Köszönöm.

Larry: - Őrületes óra. Azok igazi gyémántok, vagy utánzatok?

Criss: - Nem, ez igazi. Igaziak.

Larry: - És a gyűrűk.

Criss: - Csak néhány van rajtam. De mindnek jelentése van. Ezen az áll, hogy a „Szeretet Örökké Él”, az összes különböző vallás szerint, ezek anya és apa kezdőbetűi. Rákban vesztettem el az édesapámat, és úgy érzem, tudod, hogy a szeretet igenis örökké él, még az előadás is ezt szemlélteti.
De azt hiszem, hogy pozitívnak lenni és pozitív dolgokat tenni ezen a világon a legfontosabb dolog, amit minden egyes ember tehet közülünk. A mi felelősségünk kellene hogy legyen segíteni másokon.

Larry: - Nagyszerű fickó vagy, Criss. Az általam kedvelt emberek egyike is vagy egyben.

Criss: - Nagyon kedves vagy. Ez nagy megtiszteltetés.

Larry: - Az általam kedvelt emberek egyike vagy. Sok szerencsét kívánok mindkettőtöknek. Remélem, hogy - -

Holly: - Köszönjük.

Larry: - Nehogy elhagyd, ahogy egyszer már tettél ilyet - - kérlek. A fickó egy öreg ember.

Mint mindig, látogassák meg a weboldalunkat, CNN.com/LarryKing. Hallani akarjuk a véleményüket. Kapcsolódjanak bele a beszélgetésbe a blogunkban, vagy vegyenek részt a gyors szavazásainkban. Miközben ott vannak, nézzék meg, kik lesznek a vendégeink. Köszönöm, hogy velünk tartottak a Larry King Live mágikus kiadásában. Nézzék - -

Criss: - A király.

Larry: - Két makk király. És most jön a CNN saját varázslója, Anderson Cooper az AC 360-nal. Anderson?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése