2016. 09. 03.

Magyarok Criss Angel csapatában


Ez év májusában készült egy interjú Criss-szel, az új, Mindfreak Live! nevű műsora kapcsán, amelyben megemlítette, hogy "vannak embereim Magyarországról, akik videóanyagot készítenek a számomra." | A teljes írás itt olvasható. |

A Kanada Világa oldalon olvashatóak  részletek, amelyből kiderül, hogy Criss a nemzetközileg elismert Freelusion nevű magyar video mapping csapatot kérte fel a show vizuális látványvilágának megtervezésére. Fantasztikus!

Idézetek a cikkből, mert mindenképpen ki kell emelni ezeket a remek művészeket:

Criss: "Köszönöm nektek, hogy valóra váltottátok az álmom és egy olyan komplex művészeti alkotást hoztatok létre a MindFreak Live turnémhoz, amellyel a bűvészet történelmében új lapot nyithatok emberek millióit inspirálva. Mind szakmailag, mind kivitelezésben egy igazán profi csapatra leltem bennetek."

"A komplex feladat megoldását Papp Tímea művészeti vezető és Solt Attila kreatív vezető tervezte meg, majd a Freelusion Video Mapping Stúdió grafikus mesterhármasa: Kis Dávid, Csajági Zsolt és Váradi Viktor kivitelezte. Elbűvölő 3D-s fantasy és gótikus tájképek és animációk készültek Criss jelenetei mögé. Az előadás interaktivitását több, mint 10-féle artista fokozza tovább, köztük híres stand-up komédisták, akrobatisták, táncosok és gumiemberek. Ami pedig a technikát illeti, a MindFreak Live 4 nagy LED plusz 1-1 szélső kivetítőn fut, amelyet összesen 8 projektorral vetítenek meg. A produkció zökkenőmentes műszaki lebonyolítását 50 technikus végzi."

"Büszkék vagyunk, hogy a Freelusion csapatával a világ legmenőbb illuzionista pódiumán képviselhetjük a magyarokat és hogy idén a filmgyárosok után a bűvészek vörös szőnyegén is ott hagyhatjuk lábnyomunkat." – Papp Tímea, Freelusion művészeti vezető, profi koreográfus"

A teljes cikk, még egyszer is leírom: itt olvasható, a Kanada Világa oldalon.

A Freelusion Facebook oldalán a Mindfreak Live! show-val kapcsolatos bejegyzések:

2016.06.30.: Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhattunk a világ egyik legnézettebb, legendás illuzionistájával, Criss Angellel.
2016.07.18.: Kulisszatitkok és fekete szőnyeges premier

Papp Tímea is megosztotta a videót, a "nagy megnyitó ma Vegasban ... Criss Angel Mindfreak live! ... Nagyon boldog vagyok, hogy együtt dolgozhattam ezzel a zsenivel!!!" hozzászólással.

Criss a videóban: "Freelusion, egyenesen Magyarországról. Láttam a munkáit és azt mondtam, meg kell szereznem ezt a nőt, hogy dolgozzon ezen a show-n és alkosson valami zseniálisat. 3D-s virtuális valóság illúziókkal."




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése