2016. 09. 03.

Criss Angel a kétéves kisfia harcáról beszél


Criss Angel pozitív dologgá változtatja kétéves kisfia harcát a rákkal szemben.
Exkluzív fotók: Coral Von Zumwalt

[...] A People magazin interjúja során Angel a fiáról áradozott, "szeretetcsomagként" és "igazi varázslatként" említve őt. | video | A rákkal szembeni harcáról beszélve Angel felfedte, hogyan diagnosztizálták, elmagyarázta, hogy "állandóan belázasodott és vérzett az orra, és aztán rájöttünk, hogy valami nem stimmel, és aztán gyermekkori rákkal diagnosztizálták, pontosabban ALL-lal" [akut limfoblasztos leukémia].

A család hihetetlenül nehéz időszakon ment át, de Angel most úgy gondolja, hogy Johnny azért élte ezt át, hogy Angel "egy magasabb cél érdekében cselekedhessen".

Az interjú alkalmával elmondta, milyen tehetetlennek érezte magát abban a helyzetben és az összes többi gyerekre és családra gondolt, akikkel gyerekekkel való munkája során találkozott, és hogy hogyan érezhették magukat. Úgy érezte, hogy meg kellett kapnia ezt a borzasztó hírt azért, hogy kezdhessen vele valami pozitív dolgot. 


Ez ahhoz a döntéshez vezette, hogy elkészítse 1095 című dokumentumfilmjét (ez a szám azt jelenti, hogy Johnny hány nap kezelést kap) Johnny útjáról, amely lehetőséget ad arra, hogy megmutassa, hogyan érinti a betegség nemcsak az elszenvedőjét, hanem az egész családját. A célja reményt adni, és emlékeztetni másokat, hogy nincsenek egyedül a világon.

"El akartuk készíteni a többi család számára, akik ilyen szerencsétlen hírt kapnak, de legalább megnézhetik, mi hogyan birkóztunk meg vele. És az olyan érzelmekkel, mint az 'inkább én, mint a fiam,'" mondta Angel azzal kapcsolatban, miért döntött a filmkészítés mellett. "A fiamnak túl kell élnie engem, és sokan ezek közül a gyerekek közül nem élnek tovább a szüleiknél."

Ez egy szép oka a dokumentumfilm elkészítésének, amely remélhetőleg segíteni fog egy kicsit megvigasztalni azokat, akik hasonló helyzetben vannak.

[...] | Forrás |

__________________________________________________________

A cikk a People oldalán:

Criss Angel harcol, hogy megmentse kétéves fiát a ráktól. "Inkább én lennék beteg."

Hajnali két óra volt Las Vegasban, amikor Criss Angel telefonhívást kapott, hogy a fiát, Johnnyt rákkal diagnosztizálták.
"Tehetetlennek éreztem magam," mondja a Mindfreak Live! bűvésze a PEOPLE aktuális számában arról a pillanatról, amikor megtudta októberben, hogy a fiának akut limfoblasztos leukémiája van.

Ráadásul, Angel és felesége, Shaunyl Benson elváltak, és a fiuk vele ment Ausztráliába. De Angel mindent otthagyott, hogy Johnny mellett lehessen Brisbane-ben. 
"Egy 10 éves szerződés kötelez, és eddig még soha nem hagytam ki egy műsort sem," mondja a 48 éves Angel, akinek hetente 10 előadása van a Las Vegas-i Luxorban. "De a fiammal kellett lennem."

Az elkötelezettségei miatt, hogy a Stripen a Mindfreak Live!-ban lépjen fel és az októberben az A&E csatornán képernyőre kerülő TV-különkiadásának forgatása miatt, Angel a rákövetkező 10 hónap során csak egyszer tudta meglátogatni a fiát. Azonban Angel mindig támogatta őt a távolból is. Ő, és a 26 éves Benson nem jöttek össze újra, de elhatározták, hogy a most két éves Johnny miatt együtt látják el a szülői feladatokat.
"Őszintén szólva, nagyon jó barátok vagyunk. Amikor szükségem van valamire, tudom, hogy Criss támogat," mondja Benson a PEOPLE-nak.
"Végeredményben, Johnnyt boldoggá teszi, hogy látja, hogy a szülei jól kijönnek egymással és ... engem boldoggá tesz, ha boldognak látom a fiamat."

Mindketten azt mondják, hogy nehéz volt látni, ahogyan a fiuk a rákkezelések mellékhatásaitól szenved, többek között a hajának elvesztésétől és magatartásbeli változásoktól.
"Johnny egy boldog, vidám, kedves fiú, de a szteroidos kezelések nagyon megváltoztatták a hangulatát," magyarázza Angel. "Erőszakos" dührohamai lettek. "Rossz látni, de ez nem a mi Johnnynk. A szteroidok hatása."

Jelenleg Johnny a gyógyulási szakaszba lépett, de még két évig kezelést fog kapni. Az immunrendszere újra rendesen működik, és augusztusban az USA-ba utazott, a diagnózis óta először. Az édesapja pedig új célt talált, megalapítva a Johnny Crisstopher Children's Charitable Foundation nevű alapítványt, amellyel a  gyerekkori rákra és a gyógymód megtalálására hívja fel a figyelmet.

"A fiamnak túl kell élnie engem. Inkább én legyek beteg," mondja. "Johnnynak hosszú és boldog jövőt szeretnék. Ez a gyerek egy szeretetcsomag. Ő az igazi varázslat."

Johnny rákkal való küzdelméről még több olvasható - és a család érzelmekkel teli utazásáról Disneylandben - a PEOPLE magazin legújabb számában, amely pénteken jelenik meg.
- Patrick Gomez
__________________________________________________________

A LoyallyYours galériájában látható a magazin cikke szkennelve (People - September 12, 2016)
| 1 | 2 | 3
Még több fotó a People cikkében, és ehhez a sorozathoz tartozik az a kép is, amit Criss augusztus 20-án tett közzé FB-on. Tehét valószínűleg akkor készülhettek a fotók és az interjú is, Criss otthonában, a Serenityben.

Exkluzív fotók: Coral Von Zumwalt
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése