2016. 09. 23.

H.E.L.P. - Siegfried & Roy levele

FB | A bűvészlegendák levele a jótékonysági rendezvény után.

"2016. szeptember 16.

Kedves Barátok és Rajongók!

Szeptember 12., hétfő egy nagyon más, különleges nap volt. Criss Angel meghívott bennünket, hogy útjára indítsuk új jótékonysági rendezvényét a gyermekkori rák ügyének támogatására, amely betegség a fiát érinti. Tudtátok, hogy kétpercenként egy gyermeket rákkal diagnosztizálnak? Criss kezdeményezésére, amely felhívta erre a szörnyű betegségre a figyelmet, mindnyájan reméljük, hogy sikerül javítani a statisztikákon.

Nagyon büszkék vagyunk Crissre, hogy volt bátorsága egy ilyen csodálatos eseményt létrehozni - és emberek, mennyire másként nézett ki! Nagyon profi, őszinte és hiteles, és nagy alázattal fogadtuk, hogy ott lehetünk és részt vehetünk benne. Nagyszerű volt látni, hogy egy ilyen fiatal, tehetséges Bűvész, mint Criss, a szenvedés enyhítésének ilyen megközelítésére koncentrál. A színház tele volt olyan vendégekkel, akiket valamilyen módon érintett ez a betegség, és Criss lett az Őrangyaluk, aki elmondta nekik, hogy közel a segítség.

Criss finanszírozta az egész estét. A mindennapos rossz hírek áradata után szívet melengető volt látni, ahogyan az emberek így összegyűlnek. Fény van az alagút végén, amely kevés ugyan, de együtt le tudjuk küzdeni ezt a betegséget. Bravó, Criss! Emeljük kalapunk előtted, és számíthatsz ránk, hogy részt veszünk továbbra is az erőfeszítéseidben.

Minden tiszteletünk a Varázslatos Ember előtt, aki felhívta erre az ügyre a figyelmet!

HA A MÁGIA GONDOSKODÓ, CSODÁK TÖRTÉNNEK!

Siegfried & Roy, a Lehetetlen Mesterei "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése