2013. 12. 11.

Karácsony előtti jótékonyság


Criss idén is, mint mindig, részt vett a KLUC rádió jótékonysági játékakciójában (lásd. "jótékonyság" címke); ezúttal 15 ezer dollárt adományozott. Chet Buchanan, rádiós műsorvezető nagyra becsülte, hogy Criss idén is szánt időt arra, hogy elmenjen hozzájuk, hiszen nyakán a sok munka és a közeledő vállműtét, no és a születésnapja is nemsokára itt lesz. Criss azt mondta, hogy nagyszerű lesz a családdal eltöltött idő, és az élete nagyon szerencsés, ezért természetesnek érzi, hogy segítsen másokon. Szó esett a BeLIEve sorozat sikeréről is, és hogy Chet járt már vendégségben Criss házában. Megtudtuk az exkluzív infót Criss-től: a műtét utáni gyógyulási időszakban a BeLIEve színpadi előadás helyett a MagicJam című, top bűvészeket felvonultató show lesz látható a Luxorban, amelyben Criss csak 20 percig, vendégként szerepel, valószínűleg felkötött karral.


A Circus Couture jótékonysági árverésén is licitált (december 8-án), amelyet a Cure4TheKids gyerekszervezet számára rendeztek. Az egyik, amit megnyert a Domsky Glass üvegtárgya, itt látható (összesen négyet nyert el a legmagasabb licittel).  
| Fotók itt | és itt a Twitteren is | és még egy Twitter kép itt, "Nagyon nagylelkű és kedves személyiség"-olvasható a kép felett |

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése