2013. 12. 08.

5 dolog, amit megtudtunk az Elephant Herd Vanish epizódból

Vakon vezetős, elefántcsorda-eltüntetős epizód | A cikk forrása |

1) Találtunk valakit, aki őrültebb a volán mögött, mint Adam Ferrara. Amíg a Top Gear egyik műsorvezetőjeként határozottan kiérdemelte a 'Romboló' becenevet (ezt csupán szeretetből mondjuk, Adam), addig Criss az őrültség egy teljesen új formáját teremtette meg, amikor megkísérelt vakon vezetni utasokkal a járműben. Bár vitatkozhatnánk azon, hogy az állandó sikítozásuk nagyobb őrültség volt-e, mint hogy Criss nem látott semmit vezetés közben. És tényleg fel kellett közben hívni Banacheket?

2) Nehéz állatokkal dolgozni. Ez a szórakoztatóipar egyik régi igazsága. És ebben az esetben nem éppen arról van szó, hogy az elefántok mit tehetnek - arról, hogy mi mindent meg kell tenni, hogy biztonságosan és sikeresen a mutatvány szereplői lehessenek. Ahogy Spiro is rájön, hogy nem lehet csak úgy elhelyezni az elefántokat és már készen is vagyunk. Elmegy Floridába, aztán egy kaliforniai állatkertbe, mielőtt végre sikerül találnia cirkuszi elefántokat Missouriban. Aztán következnek a biztonsági problémák ...


3) A szuperül kinéző dolgok nem mindig számítanak a legjobb ötletnek. Ha már biztonsági problémákról beszélünk, borzalmasan végződhetett volna, hogy egy csomó ember keze össze volt bilincselve, miközben elefántok körül álltak. Ahogyan Banachek is rávilágított, ez egy veszélyes lépés volt. Az biztos, hogy sokkal jobban nézett ki, mintha csak egymás kezét fogták volna, és biztosak vagyunk benne, hogy kellett lennie B-tervnek is, ha netán az elefántok menekülőre fognák, de azért idegesek maradtunk.

4) Azért, hogy a legjobbal dolgozhass, képesnek kell lenned együtt lógni a legjobbal. Dicséret illeti Krystyn barátunkat, akinek ezen a héten be kellett mutatnia saját bűvész-képességeit. Éppen olyan tehetséges, mint amilyen szép, de meg kellett felelnie Criss szigorú elvárásainak ahhoz, hogy ezen a színpadon léphessen fel. És ez nem volt könnyű - ahogy láttuk, sok gyakorlásba került, és felül kellett kerekednie a saját félelmein, hogy sikeres legyen a bemutatkozása. Gratulálunk Krystyn, és köszönjük, hogy emlékeztettél bennünket, átlagos nézőket arra, hogy bűvésznek lenni nem kis  erőfeszítésbe és bátorságba kerül.

5) A folyamat nagyon hosszú is lehet. Figyeld meg az összes régi bejátszást ebben az epizódban. Sokszor elhangzik a 'folyamat' szó ezzel a műsorral kapcsolatban, és érdekes összehasonlítani a mutatványok végleges változatát az évekkel korábbi, eredeti verziókkal. A ráfordított idő, erőfeszítés és pénz egész elképesztő méreteket ölthet. De ez az, amit tenned kell, ha megvalósítod ezeket a lenyűgöző és nagyratörő terveket. Ezek a dolgok nem egy éjszaka alatt történnek meg!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése