2011. 09. 21.

Criss eljegyezte Sandrát

Írta: Robin LeachRobin blogja | Fotók itt | Fordította: Éowyn

2011. szeptember 20., kedd | 09:29 - Ez nem az egyik hihetetlen illúziója - ez a valóság!
Criss Angel, a Mindfreak szupersztárja eljegyezte kedvesét. Csak néhány napja történt a varázslatos eljegyzés, a mexikói Cabo San Lucas napsütötte strandján, egy 300 000 dolláros gyűrű kíséretében.

A bennfentes Vegas DeLuxe megerősítette az exkluzív hírt, hogy mialatt Criss szabadságát töltötte és nem lépett fel a Cirque du Soleil BeLIEve show-jával a Luxorban, fél térdre ereszkedve kérte meg gyönyörű barátnője, Sandra González kezét - amikor a lány igent mondott, egy csodálatos platinagyűrűt húzott az ujjára, amelyet egy tökéletesen négyzet alakúra csiszolt, színtelen, nagy tisztaságú gyémánt ékesít.

A jelzésre, ahogy Criss megszervezte, bámulatos tűzijáték ragyogta be az eget a privát, 1022 négyzetméteres, Palmilla Hotelnél lévő luxusvillájuk felett.

Régi jó barátaimnak hála Cabóban és a hotelben, bevethettem a saját trükkjeimet, és összerakhattam az egész történetet azelőtt, mielőtt még Criss és Sandra hazaértek volna Las Vegasba - még ezeket az exkluzív fotókat is biztonságba helyeztem, amelyeket ennek a mexikói luxusbúvóhelynek a fotósai készítettek. Külön köszönet illeti jó barátaimat a SolCaboFotexMx/TVT-nél, az exkluzív képekért.

Amikor Criss-szel becsekkoltunk, azt mondta nekem, hogy mindent szeretne titokban tartani, de megerősítette az eljegyzés hírét: "A sztori a tiéd lesz."
Igazából kitalálhattam volna, hogy valami készülőben van, amikor Criss és Sandra kizárólag Tom Donoghue, a közreműködő fotós kamerája előtt pózolt múlt hónapban, a Bare Pool Lounge-ban a Mirage hotelben, amikor elindult Criss Magic Broadcasting Network-je alatt a MagicPlace.com weboldal. 

A cabói kémeim jelentették, hogy az Évszázad Bűvésze azzal kezdte a romantikus kalandot, hogy Sandra tizenhárom családtagját titokban elhozatta és a mexikói üdülőhely ikervárosaiba beköltöztette. Eljött a lány édesanyja, édesapja, két fivére, nővére és egy unokaöccse is.

"A lány nem számított az eljegyzésre, sem a családtagjai érkezésére, amikor elkezdődött a tűzijáték. Minden teljes mértékben meglepetés volt a számára, de nagyon izgatott lett, mert mindannyian eljöttek, hogy kettejükkel ünnepeljenek," emailezte nekem egy barátom, aki szintén azon a helyen szállt meg. Utazásaim során minden évben elmegyek Cabóba és szerencsére van ott néhány jó kapcsolatom, aki segített fényt deríteni erre az exkluzív sztorira.

"Csak egy romantikus naplementés vacsorának indult a tengerparton, a robajló hullámokhoz közel. A homokra szórt rózsaszirmok mentén sétáltak végig egy kétszemélyes meghitt asztalhoz, amelytől diszkrét távolságban egy gitáros játszott. Mezítláb maradtak, amikor odaértek az asztalhoz, amelyet Criss körülrakatott fáklyákkal. Először csak egy romantikus, nyaralás közbeni vacsorának indult, de a desszertkor két, csokoládéból és süteményből készült szív érkezett, amelybe Criss elrejtette a meglepetésnek szánt gyűrűt."

Fel kellett hívnom New Yorkot, hogy lenyomozzam Idayne Kaye-t, a Kravit Jewelers ékszertervezőjét, aki az évek során Criss ékszereit készítette. Sikerült megtudnom, hogy az eljegyzési gyűrű egy 5 plusz karátos, princess csiszolású gyémánt, amely egy exkluzív tervezésű platinagyűrűbe van foglalva. Összesen 9 és fél karátot tesznek ki; több, mint 300 000 dollárra becsülik az értékét.

Egy másik cabói barátom azt mondta: "Ez volt a tökéletes, a legszebb éjszaka egy eljegyzés számára. Criss térdre ereszkedett és elmondta neki, hogy mennyit jelent a számára és hogy vele szeretne élni, hogy teljessé teszi az életét.  ... Aztán csak egyszerűen megkérdezte, 'Hozzám jössz feleségül?' A lány azonnal igent mondott.

"A lány családtagjai, akik a közelben rejtőzködtek, azonnal ott termettek, miután vége lett a tűzijátéknak, és azután Criss telefonált az édesanyjának és a bátyjainak, hogy elmondja, hivatalosan is eljegyezték egymást. Criss velük fogja tölteni a Karácsonyt Keleten [New York, vagy Keleti Part; Criss családja ott lakik - Éowyn] és elviszi magával Sandrát is, mivel Criss családja akkor nem tud Mexikóba utazni."

Megbízható forrásból tudom, hogy az esküvő napja még nincsen kitűzve, de talán még idén meglesz. Criss és Sandra négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, amikor a Mindfreak egyik ügynöke felfedezte a Fashion Show sétányon és meghívta, hogy szerepeljen az A&E-n futó sikersorozat néhány epizódjában.

"Sandra hihetetlen személyiség, de nagyon visszahúzódó és nem érdekli a nyilvánosság. Örül, ha kimaradhat a reflektorfényből," mondta a lány egyik barátja. 

Hogy megünnepeljék az eljegyzésüket, a Las Vegas-i születésű Sandra ragaszkodott ahhoz, hogy Criss-szel elmenjen egy helyi árvaházba, amelyben 30 gyermekről gondoskodnak. A pár elutazott egy Costco raktáráruházig - ahol én magam is vásárolok, amikor Cabóban vagyok a Palmilla egyik villájában - mikrobuszokat és négy nyitott rakfelületű teherkocsit pakoltak tele élelemmel és tisztálkodószerekkel, hogy elvigyék a Casa Hogar árváinak.

A raktáráruház másik szemtanúja azt mondta nekem: "Criss tonnányi sonkát, tonhalat, tejet és gabonapelyhet vett, hogy a gyerekek ilyet egyenek a megszokott bab és rizs helyett, amin az elmúlt két hónapban éltek, készlethiány miatt. Több száz dollárt költött vízre, samponra, fogkrémre és játékokra, amíg a teherautók meg nem teltek. Ez nagy izgalmat okozott az áruházban, majd a parkolóházban is, és a helyi újságban vezető hír lett, fényképekkel megtűzdelve."

A Palmilla környéki romantikus hír olyan lendületű és olyan fertőző lett, hogy egy másik pár is azonnal úgy döntött, hogy hasonlóan cselekszik 24 óra múlva.

"Milyen csodálatos módja egy eljegyzés megünneplésének," mondta a pár egyik tagja.

Criss szűkszavúan válaszolt, amikor az intim részletekről kérdeztem. Egyszerűen csak ennyit mondott: "Ez mindkettőnk számára nagyon különleges időszak. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egymásra találtunk és valóban nagyon boldogok és izgatottak vagyunk. Sandra a szerelem legtisztább formája és az életemnek egy egészen új értelmet adott."

Gratulálunk Criss-nek és Sandrának, koccintsunk az elkövetkezendő együtt töltött boldog éveikre!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése