2011. 09. 23.

Criss és J.D. járgányaikat árulják

Több, mint 400 autó kerül kalapács alá a 40. évfordulóját ünneplő Barrett-Jackson cég aukciója alkalmával. Szerdán kezdődött a rendezvény 80 járgány felvonulásával a Stripen, a Convention Centerből indultak és a Mandalay Bay-be érkeztek. Criss mellett Josh Duhamel, Jay Leno is a résztvevők között lesznek.

Criss és J.D. hét autója és motorja kerül kalapács alá, mind szerepelt a Mindfreakben, vagy ki volt állítva különböző kaszinókban. A testvérek bevallása szerint az általuk birtokolt 100 autó és motor miatt helyszűkében vannak.
Az egyik eladó járgány Criss háromkerekű 2010-es Campagna T-Rex-e, amelyet a Grand Canyon bemutatóhoz is használt. Csak hat órát volt járatva a forgatáskor, az árverés győztese meg fogja kapni mellé a tévéfelvételeket is. A másik eladó az átalakított Hummer H2 kiegészítve 350 000 dollárt érő, Houdini inspirálta cuccokkal, a 2006-os egyedi Dodge Viper kupéja, és a 2007-es MF 13 Lane Splitter motorja. Utóbbiban 30 mérföld sincsen, annak ellenére, hogy a Mindfreak több epizódjában is szerepelt.

Criss bátyja, J.D. a gyönyörűen helyreállított 1957-es nyitható tetejű Pontiac Star Chief-jét árulja, az eredeti luxus Electromatic nyomógombos rádióval a belsejében. Nagyon szereti a veterán autókat, kapcsolódó cikk itt olvasható. | Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése