2009. 03. 05.

Magic Britney

A VegasDeluxe szerint Britney Spears most fogja felhasználni, amit Criss-től tanult. | 2009. március 3.

Amikor a pophercegnő 2007-ben Las Vegas-ban az MTV Video Music Awards-ra tervezett nagy visszatérésére gyakorolt, Criss Angelhöz fordult segítségért. A bulvársajtó még össze is hozta őket, miután többször is látták őket együtt különböző Los Angeles-i hotelekben. Criss mindenesetre tagadta a pletykákat, azt mondta, hogy a fellépésre tervezték meg a beépítendő bűvésztrükköket.
Már minden készen volt, Britney azonban az utolsó pillanatban törölte az illúziót a műsorából, és csak a "Gimme More" rövid változatára énekelt és táncolt. A gyenge produkcióval sem a rajongókat, sem a kritikusokat nem bűvölte el ...
Ma este indul útjára Britney Circus Tour nevű koncertsorozata New Orleans-ban, és a Criss által tanított trükk is bekerült a műsorba.
Április 25-én érkezik Vegas-ba, ahol az MGM Grand Garden Arenában lesz a show, arról azonban természetesen még nem tudni semmit, Criss éppen ráér-e, hogy megnézze, Britney hogyan sajátította el a tanultakat.
"Klasszikus trükköket fogunk bemutatni, de egy picit high-tech-esen" tette hozzá a komikus-bűvész Ed "The Misfit of Magic" Alonzo az E! Entertainmentnek adott interjújában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése