2009. 03. 09.

Criss Angel az Évtized Bűvésze!

 
Március 7-én Criss megkapta az Évtized Bűvésze Merlin-díjat!

Robin Leach blogjából:

Criss Angel az Évtized Bűvésze; Mindfreak forgatás májustól


A The International Magicians Society (IMS) (nemzetközi bűvésztársadalom) a Luxor "BeLIEve" című Cirque du Soleil show-jában fellépő Criss Angel illuzionistának ítélte oda az első Évtized Bűvésze díjat. A Merlin-díj átadására Criss szombat esti, második előadása után került sor.

Criss ezt megelőzően már 2001-ben, 2004-ben, 2005-ben, 2007-ben és 2008-ban is elnyerte az Év Bűvésze díjat -- az első szórakoztatóművész, aki öt alkalommal is kivívta magának ezt a címet.

A 41 éves szupersztár így szólt az eseményen összegyűlt rajongókhoz és showbizniszbeli barátokhoz:
"Soha nem volt célom, hogy díjakat nyerjek, csak az, hogy elmenjek a végsőkig, és hogy valami olyat próbáljak alkotni, amilyet még senki."

A díjat az IMS elnöke, Tony Hassini adta át, aki így szólt: "A The International Magicians Society világszerte több, mint 37 ezer taggal büszkélkedhet, és 40 éves fennállása óta még soha nem nevezte meg az Évtized Bűvészét." Év Bűvésze Merlin-díjat eddig többek között Siegfried és Roy, David Copperfield és Lance Burton kapott.

Criss már elkezdte tervezni a Mindfreak ötödik évadát, és mint megtudtam, a forgatások május környékén kezdődnek - többségük Las Vegas-ban, a Luxor környékén zajlik majd.

Valószínűleg 22, hetente adásba kerülő epizód helyett, mivel a BeLIEve ütemtervével ez ütközne, Criss leforgat majd egy két órás bevezető epizódot, amelyet majd hat másik fog követni az évad során, ami el fogja érni a mérföldkőnek számító 100. részt is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése