2009. 03. 02.

Criss és Holly szakított!

2009.02.25. | 23.15
Robin Leach blogjából:

Ma este Steve Flynn, Holly és Criss közös sajtósa megerősítette: Criss és Holly már nem egy pár. Nagyon közeli barátok maradnak, és a legjobbat kívánják egymásnak.

Bennfentesektől tudom, hogy Holly kezdett nyughatatlanná válni, és nem tudta elindítani a karrierjét, mivel Criss-szel lógott Las Vegas-ban. Felajánlottak neki egy show-t a Stripen, de aztán abból nem lett semmi.
Felismerte immár másodszorra is, hogy a házasság nincsen benne a pakliban. A végén rájött, hogy ha Criss mellett marad, nem lesz képes karriert csinálni, miután kilépett a Playboy magazinnál betöltött képszerkesztői állásából.
Vonakodva bár, de annyiban maradtak, hogy különválnak, hogy ne álljanak egymás útjában. A szívük darabokra tört, de mindketten felismerték, hogy így lesz a legjobb a számukra.
-----------------------
(előtte a még meg nem erősített hír ez volt, 13.54-kor)

[...]
A pár úgy döntött, hogy az üzleti napirendjük annyira összeegyeztethetetlen, hogy a románcukat nem tudták volna pozitív módon folytatni.

Holly amiatt izgul, hogyan tudja a karrierjét bővíteni, amely inkább egy Los Angeles-i bázist kíván, mintsem Criss Las Vegas-i lakosztályát a Luxor hotelban.
A híradások szerint a szakítás közös megállapodás volt.

(A cikkekben ezen kívül még fel van sorolva, mikor, hol voltak együtt, milyen eseményeken jelentek meg, stb... ezeket már tudtuk eddig is)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése