2016. 07. 08.

Mindfreak Live! - kritika


[...] Angel új show-ja inkább hanghatásokon alapuló, mint finom, és elsősorban hangos, büszke és erőteljes. [...] Még mindig feltűnően fit 48 évesen, és a műsor fizikailag sokkal nagyobb kihívások elé állítja, mint eddig bármi, Angel magasan a színpad felett lóg fejjel lefelé, miután rendkívül gyorsan kiszabadult a kényszerzubbonyból. Előadja az ismert gyakorlatot, amelynek során lepelbe burkolózik, a keze kilátszik, és amikor a leplet lerántják róla, Mr. Mindfreak ott ül a közönség soraiban (és ezen az estén Tony Orlando mellett bukkant fel).

[...] Angel a végén valami igazán elmecsúfolót hajt végre, lebegés közben egy létra fölé emelkedik, a színpad körül repül és beszáll egy fémgömbbe. Hónapokig dolgozott ezen a mutatványon, és végül becsúsztatta a műsorba, egy héttel a kezdés előtt.

A műsor hátterében Angel családja és élete húzódik. A kisfia küzdelme a leukémiával is színpadra kerül, amikor bejelenti a Johnny Crisstopher Charitable Foundation H.E.L.P nevű szervezetének szeptember 12-én, ebben a színházban megrendezésre kerülő eseményét. A kis Johnny és más, rákban és hasonlóan veszélyes betegségben szenvedő gyerekek fotóit mutatják a kivetítőkön, és Chloe Crawfordot rákbetegként ábrázolják, aki tolószékkel érkezik, a feje gézbe tekerve. Crawford, aki a show másik sztárjaként van feltüntetve és egy mutatványt elő is ad a műsorban, felemelkedik a székből, és ez a pillanat kétségtelenül nagy hatású. Azok számára, akik azért jöttek, hogy egy klassz bűvészestet lássanak a Stripen, lehet, hogy túl nagy horderejű.
De ez így van Criss Angelel. Semmi félreértés. Állandóan teljes gőzzel játszik, túllép a művészetének korlátain és végkimerülésig dolgozik.
[...]

| Forrás |

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése