2015. 12. 23.

The Supernaturalists - lélegzetelállító kritika

Fotó/Photo source: TheSunChronicle.com | APWI

Angel, 48. születésnapját ünnepelve, és a csapata, a "Supernaturalists" egy lélegzetelállító műsort adott elő szombaton este a Foxwoods Resort Casino Fox Színházában.

A két órás előadás elejétől a végéig elbűvölte a közönséget, akik kételkedtek abban, mi a valóság és mi nem az. 
Angel azt mondja, a célja, hogy forradalmasítsa az élő bűvészelőadások világát, ahogyan azt a Cirque du Soleil tette a cirkusszal. És ő és csapata - többen közülük Angel eredeti mutatványaival és trükkjeivel - sikerrel jártak.

A fénypont a "vizes kínzókamra" trükk volt, amelyet a "Szabadulóművész", Spencer Horseman egy vízzel teli, lelakatolt üvegkockában hajtott végre, pörögve és a plafonról lógva. Horsemannek több lakattól és lánctól is meg kellett szabadulnia, és 3 perc 36 másodpercig vissza kellett tartania a lélegzetét.

A brit Chloe Crawford borotvapengéket nyelt le, előbb papírt vágva megmutatta, hogy élesek, végül egy fonalra fűzve húzta ki őket a szájából. Ő adta elő Houdini mutatványát is, kényzserzubbonyból szabadult ki, fejjel lefelé lógva.

Angel irányított egy olyan mutatványt, amelyben egy hatalmas körfűrész kettévágott egy nőt, vérrel és szikrákkal megspékelve, és ezt megelőzően, egy trükk során négy nőt varázsolt elő egy fülkében.

A "Kutyabűvész", a kolumbiai Johnny Dominguez nőket változtatott át kutyákká, és még egy csodás mutatványt adott elő ebekkel.

Az "Illuzionista", Landon Swank egy nőt varázsolt elő egy bőröndből, miután az egy székre ült le, és egy elhajított kártyapakliban nyíllal találta el a megfelelő lapot. Swank alaszkai, aki az "America's Got Talent" tehetségkutató műsor döntőse volt.

A műsorban a "Manipulátor" is szerepelt, a francia Stefan Vanel, aki a semmiből varázsolt elő a kezével kártyalapokat, majd a szájából is.

A "Mentalista", az észak-afrikai Banachek elolvasta, amit néhány néző papírfecnikre írt fel.

És az "Utcai Bűvész", a spanyol Adrian Vega kártya- és pénzzel végrehajtott trükköket adott elő.

A nyitó számban a "Nagy Maestro" Mexikóból vicces jeleneteket játszott Fifi nevű asszisztensével, aki elárulta, hogyan csinálja a trükköket.

Röviddel azután, hogy Angel eltűnt egy emelvényről és a nézők között bukkant fel, egy hatalmas születésnapi tortát hoztak be a színpadra a show végén. Azok között, akik csatlakoztak hozzá a színpadon, ott volt az édesanyja is és néhány családtagja és barátja. Vegyes érzelmek kavarogtak, amikor Angel megemlítette, hogy a kisfiát nemrég leukémiával diagnosztizálták.

A The Supernaturalists, amely idén itt is látható volt, és ezen a hétvégén számos alkalommal, a világ körül turnézik. Megemlítve Las Vegast, Angel a Foxwoodsot a második otthonának nevezte.

| Forrás |  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése