2014. 11. 12.

Criss Angel megdöntötte Houdini rekordját Foxwoods-ban


Sorra jönnek a cikkek, szerencsére vége az uborkaszezonnak :) | Forrás: NBC Connecticut | The Day | 2014.11.11. kedd | Mashantucket, Connecticut állam, USA | Fotó: Sean D. Elliot |

Criss Angel fejjel lefelé lógott 20 kg-os súllyal a nyakán a Foxwoods kaszinónál. A halált megvető mutatványt, amely a 'Houdini Death Escape' nevet viseli, a legveszélyesebb bűvészmutatványok között tartják számon. Tegnap délután az illuzionista sikerrel járt. 

"Tiszta eksztázisban vagyunk, mert Criss Angel, a bűvészvilág legnagyobb neve, meg fogja kísérelni a legbonyolultabb és leglenyűgözőbb mutatványok egyikét itt, a Foxwoods-ban," nyilatkozta a műsor előtti közleményben Felix Rappaport, a kaszinó elnök-vezérigazgatója. "Mivel éppen egybeesik a 'Veteránok Napjával', Criss úgy döntött, hogy a múlt, a jelen és a jövő veteránjainak ajánlja a mutatványt, és igazán nagy megtiszteltetés a csapatainkat támogatni."

Criss a szabadulás előtt beszélt a tavalyi súlyos sérüléséről és a vállműtétjéről az egybegyűlt rajongóknak és a média képviselőinek, és azt is hozzátette, hogy akár elbukik ma, akár nem, mindez eltörpül az előtt a hatalmas áldozat előtt, amelyet az amerikai katonák meghoznak nap, mint nap a hazájukért.

A Foxwoods melletti szabadulás ott zajlott, ahol Criss Angel 'MINDFREAK LIVE!' című műsora fut majd november 13. és 15. között. Érdekesség, hogy Las Vegason kívüli előadásról van szó, 6 év óta először.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése