2013. 12. 17.

5 dolog, amit megtudtunk a Ship Appearance epizódból

És feltűnik egy hajó | A cikk forrása |

1) Ki lehet vinni egy színpadi mutatványt a szabadba (valahogy). A hajó elővarázslásának alapötletét a BeLIEve színpadi show egyik mutatványa adta, amikor Criss elővarázsol egy motort. Eleve adottak a színpadi és a tévés bűvészkedés közötti különbségek, ezért érdekes, hogy egyáltalán lehetséges-e ilyesmit megtenni (még akkor is, ha a hajós mutatvány rendelkezik néhány extrával a motoroshoz képest). És figyelembe véve azt a tényt, hogy a színpadi show meglehetősen lenyűgöző, biztosak vagyunk abban, hogy az onnan származó mutatványok szélesebb közönségre találnak.

2) A varázslat a világ minden táján vonzza az embereket. Most láthattuk először Criss-t az Egyesült Államokon kívül előadni egy nagy mutatványt. Láthattuk, hogyan bővül a nézőszáma más országokban (több mint száz országban lesz látható a BeLIEve sorozat a nemzetközi terjesztésnek köszönhetően). Látni a csodát, ahogyan a lehetetlen dolgok lehetségessé válnak - ez egy olyan univerzális élmény, hogy nem számít, hol lakik és milyen nyelvet beszél az ember.

3) A hurrikán-figyelmeztetés nem csupán jó tanács. Több epizódban is nagy szerepe volt az időjárásnak, de ez alkalommal beszélhettünk először olyan időről, amely természeti katasztrófának minősült. Felejtsd el a mutatványt - örülünk, hogy nem történt semmi komolyabb. És figyelembe véve, hányszor okozott problémát az időjárás a BeLIEve ezen évada közben, már értjük, sok bűvész miért dolgozik inkább odabent.

4) Következmények, 2. rész. Amikor a dupla kényszerzubbonyos szabadulást vettük górcső alá, már említettük, hogy a mutatvány Criss-nek vállproblémákat okozott. Ebben az epizódban a részesei vagyunk annak, amikor felfedi a sérülései súlyosságát. Nagyra becsüljük az őszinteségét, amiért mindezt megosztotta velünk a műsorban. Mások talán titokban tartották volna, pláne, hogy ha ilyen rossz dologról van szó. De láthattuk, így Criss nemcsak bemutatja a profi bűvészlét valódi kínjait, hanem a közönségéhez is őszinte marad. Soha sem riadt vissza attól, hogy megmutassa, amikor rosszkedve volt, vagy valami nem sikerült jól. A foglalkozása az, hogy elhalványítsa a határvonalat [illúzió és valóság között - Éowyn], de ez nem zárja ki, hogy valós személy maradjon.

5) Criss rajongói a legjobbak a világon. Ezt nem csak a mostani epizódban látottak alapján mondjuk, bár nagyon megkapó volt. A saját tapasztalataink alapján mondjuk. Az alatt a tíz hét alatt, amíg erről a műsorról írtunk, megismertünk néhányat a rajongók közül. És hízelgő volt, ahogyan a rajongók üdvözöltek bennünket a világukban, és támogattak a BeLIEve-ről készült tudósításunk során. Sok elszánt rajongói csapat létezik a világon, de nem sok olyan jószívű van, mint a The Loyals. Szóval, ha bármelyikőtök olvassa, veregesse vállon magát virtuálisan. Megérdemlitek, nemcsak azért, mert támogatjátok Criss-t, hanem azért is, ahogyan egymással és másokkal bántok.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése