2013. 07. 01.

Gyászol a Cirque du Soleil

Criss őszinte részvétét fejezi ki a művésznő családjának Twitteren.
A társulat egyik tagja, a 31 éves, párizsi Sarah 'Sassoon' Guyard-Guillot lezuhant a című előadás közben, helyi idő szerint tegnap előtt, szombaton késő este. A kétgyermekes anyuka, aki már 22 éve akrobata előadóként dolgozott és 2006 óta a szereplője, 15 métert zuhant, miután kicsúszott a biztonsági kötélből.

Az MGM Grand közönsége először azt hitte, a zuhanás is a megkoreografált harc része; Sassoon csendben volt a zuhanás közben. Amikor a zene elhallgatott, hallani lehetett a színpad alatti aknából, ahová érkezett, a sikolyait és a nyögéseit - valamint egy kolléganője sírását.

Szerda este az új műsor, a Michael Jackson One egyik utolsó, premier előtti előadásán a Mandalay Bay-ben, az egyik művész enyhe agyrázkódást szenvedett, kicsúszva egy laza kötélből a Stranger in Moscow jelenetnél. Nem a védőpárnára esett, hanem a kemény színpadra.
Két művész a Zumanity előadás alatt a New York-New Yorkban komolyan megsérült 2007 novemberében, egy esés következtében.

A alatt történt tragédia véletlenül egy időben volt a Michael Jackson One világpremierjével, amely a Mandalay Bay-ben volt - a Cirque hivatalos képviselői és vezetői is jelen voltak. Daniel Lamarre elnök arról beszélt a vörös szőnyegen, hogy a Cirque nem közli addig a megsérült művészek neveit hivatalosan, amíg a családjaikat nem értesítik. "Van egy dolog, amit az emberek talán nem érzékelnek, hogy mennyire fáj mindannyiunknak, amikor egy ilyen dolog történik. Majdnem olyan, mintha egy családtagunkkal történne. Mindenekelőtt óvjuk a művészeinket, rájuk koncentrálunk."

Sassoon szenvedélye a szakmája iránt lépést tartott a város legnagyobb képzelőerővel rendelkező és legsikeresebb artistatársulatáéval. Az egyik bejegyzése a Facebookján egy idézet volt, amelyet a Dolgozó Nők Nemzetközi Napja oldalával osztott meg: "Álmodd azokat az álmokat, amelyeket még nem álmodott senki."

Forrás: Facebook | LasVegasSun |


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése