2013. 02. 12.

LOYAL'Saturday 2013.02.16.


Valentin nap utáni adás. Mateo Maestro Cupidónak öltözött, Stu Michael Jackson pólóban van. Ismét találkozhatott egy rajongó Criss-szel előadás után Stu nyereményjátéka kapcsán. Az ünnepek általában a pénzről szólnak, Criss Valentin napon is dolgozott, nagyon kevés szabadideje van, aztán Sandrával egy étteremben volt, ahol chilit ettek, sokkal többre becsüli az együtt eltöltött drága időt, mint a drága pénzért vásárolt ajándékokat. Egy kérdés kapcsán visszaemlékezik negyedikes korára, amikor először csókolt meg egy lányt. Egyébként az emberi természet olyan, hogy sosem elégedett, amikor munka van, akkor szabadságra vágyik, amikor nincs munka, akkor dolgozna, ezért meg kell próbálni megtalálni az egyensúlyt.
Hírekről beszélnek: a BurgerKinget megvádolták, hogy lóhúst használ fel, Han Solo és Bobba Fett külön filmet kaphat. Criss erre elmondta, hogy amikor a '70-es évek végén édesapja elvitte a Star Wars-ra, elaludt rajta a moziban
Egy 17 éves srác volt az egyik, aki ellopta a 4 kiskutyát január végén (lásd kapcs.hír itt). A szülőket és a neveltetést teszi Criss felelőssé.
Közben folyamatosan jönnek képek a rajongók tetoválásairól, a stúdióban jelen lévő Stacy-nek három is van, ő volt az egyik a 100 ember közül, akiket Criss a Guinness rekordkísérlet közben eltüntetett.
Az új tévésorozattal kapcsolatban: a nézők a titkokba, az illúziók kidolgozásának folyamatába is betekinthetnek majd. Criss jegyzetfüzetében 350 koncepció és 117 mutatvány terve van lejegyzetelve, és már nagyon vágyik arra, hogy elinduljon ez a sorozat, amely a munkájának legjavát fogja nyújtani. 2014-re lesz elhalasztva egy hajó fedélzetén, rajongókkal együtt történő bemutató. Az elpusztult Dini helyett Criss-nek van egy új yorkshire terrierje, a neve Spike.
Rajongói kérdésekre a válaszok: minden illúziója más és más, mindegyikben más a nehéz. Sok kedvenc filmje van, de az első, ami kapásból eszébe jut, az a klasszikus Óz, a csodák csodája. Szigorú étrendjéről és edzéstervéről beszél, és örülne annak, ha több női bűvész lenne. 575 trükköt lehet végrehajtani a bűvészdoboz kellékeivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése