2012. 12. 21.

LOYAL'Saturday 2012.12.15.


Mateo Cocónak, Ice-T feleségének öltözik (az adás után lesz egy rap párbaj az igazi Coco és Criss között). Tavasszal lesz egy varázslatos hajóút, a MagiCruise. A hajó Kaliforniából Mexikóba fog menni, közben Criss és bűvész barátai szórakoztatják az utasokat, a rajongókat. Lehet bűvésztrükköket tanulni, szórakoztató versenyek, beszélgetések is lesznek.
A BeLIEve előadáshoz új reklám készült. Stu karácsonyi ajándékkibontó versenyének győztese találkozhatott Criss-szel a BeLIEve kulisszái mögött. Karácsonyi hangulatról és filmekről beszélnek, Criss nem tudja megunni Chevy Chase Karácsonyi vakáció című filmjét. 
Rajongói kérdésekre válaszolva: a legjobb ajándék, amit Criss valaha adott - erre nem tudott válaszolni, amit kapott, az egy motor volt Costa bátyjától. 
19-én lesz Criss születésnapja. Rajongók jókívánságai következnek, mivel a bejátszás közben túl gyorsan váltakoztak a képek, Criss el akarja adás után olvasni őket. 
Megérkezik Nathan Burton is, Criss kedvenc csokitortáját hozza ajándékba, plusz néhány héliummal töltött lufit is ... :D Miközben esznek, az idei jótékonysági játékgyűjtő akció videóbejátszását látjuk. Majd megérkezik a Mikulás ajándékos zsákja, amelyből mindenkinek jut egy kis meglepetés :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése