2012. 09. 23.

LOYAL'Saturday 2012.09.15.


Criss azzal kezdi az adást, hogy az a híres Stella nagynénje hívta őt fel, aki 6 éves korában megtanította Criss-nek az első kártyatrükkjét. Criss unokatestvére, Michael gyerekként rossz társaságba keveredett és drogozni kezdett, egész életében ezzel küzdött. Nemrég halt meg túladagolásban, Stella néni írt róla egy könyvet. 10 hónappal ezelőtt még jó úton haladt, Vegasban dolgozott még a Mindfreaken is, aztán amikor visszament New Yorkba, akkor történt a tragikus esemény. 
Shaquille O'Neal állandóan videókat küld Criss-nek, Criss is visszaüzent neki eggyel. Nathan Burton és Criss között volt egy fogadás, ki bír tovább ébren maradni. Criss Mexikóban, Cabóban nyaralt ismét, közben ételmérgezést kapott. Mateo 'Maestro', akiről kiderül, hogy nem is mexikói, hanem spanyol, eltűnt valahol. Stu és Brian egyik baseballsapkáját meg lehet nyerni, a másikat elárverezik, mellrák elleni szervezetek megsegítésére folyik be a pénz. Stu a BeLIEve előadások után ott lebzsel a Luxor színházában, és a műsorról kijövő rajongók a segítségével találkozhatnak Criss-szel. Ezúttal a banánevőverseny győztese mehetett a találkozóra. Indul egy verseny a CrissAngel.com-on, a győztes ingyen jegyeket kap, majd találkozhat Criss-szel előadás után az öltözőjében.
Rajongói kérdésekre válaszolva: élő adásban ami rosszul is megtörténhet, az úgy is fog; de van olyan rögtönzött megoldás, ami annyira jól sikerül, hogy a következő előadásokba már direkt bele lesz építve. Attól is függ, hogy a műsor melyik része a kedvence, hogy éppen milyen hangulatban van. Egyébként egyformán szereti az egész előadást, de sok minden múlik a közönségen is. 
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones megnézték Nathan műsorát, aztán a BeLIEve-et is; Tim Duncan és Martin Lawrence is volt Criss show-ján. Criss bűvészasszisztensként szerepelt Nathan délutáni műsorában.
Most derült ki, melyik név nyerte el Criss tetszését a legjobban: a kis yorkshire terrierjének neve 'Dini' lett, mint a Houdini rövidítve :) Criss örökbe fogadta oSo-t, a 4 éves német juhászt. Neve jelentése spanyolul: "medve".
A MagicPlace.com versenyének győztese Vegasban dorbézolhat: részt vehet egy Strip feletti helikopteres utazáson, ingyen lakhat, ehet-ihat, és 3 show-ra is VIP-jegyet kap.
Rajongói kérdésekre adott válaszok ismét: igen, volt már olyan veszélyes dolog, amelyben még a családja sem támogatta, amikor egy olyan lánnyal akart randizni, aki rossz társaságban forgolódott. A "vigyázz, mit kívánsz, mert a végén még valóra válik" arra vonatkozik, hogy amikor 2005-2006 táján befutott a Mindfreak; Criss már nem tehetett meg sok olyasmit, amit azelőtt - a felelősség, a stressz és a munka általi leterheltség - mindezt addig, amíg nem éled át, nem is tudod elképzelni. A zsarnokoskodók nagyon bizonytalan emberek, nincs semmi olyan az életükben, ami iránt szenvedélyt éreznének, ezért úgy próbálnak önbizalomra szert tenni, hogy másokra akaszkodnak rá. Minden egyes előadás rögzítve van, biztonsági okokból is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése