2012. 08. 16.

MagicPlace műsortervek

Július 14.: Lance Burton fordítva felrakott baseballsapkával a fején, egy hatalmas órával a nyakában, Flavor Flavnak öltözve. A színpadon a 'Fantasy' show táncosnői. Néhány lépésre a bárpultnál egy vékony fickó koktélt rendel. Ő Flavor Flav. Néhány tucatnyian nevetnek, amikor a kamera ide-oda pásztáz, hogy elkapja Lance Burtont, Flavor Flavet, Carrot Topot és Johnny “The Great Tomsoni” Thompsont -- mindannyian egy rövid videokliphez gyűltek össze.
A díszlet olyan, mint egy régi televíziós varieté műsoré, amilyen a 'The Ed Sullivan Show' volt; a MagicPlace.com-on lesz majd látható.

A következő élő esemény a 'Loyal Saturday/Rajongók szombatja' lesz, ami egy szórakoztató interjúműsornak van tervezve. Szombaton délben zajlik majd és ingyen nézheti bárki a weboldalon.

A következő MagicPlace.com Party augusztus 25-én délre van időzítve; a tervek szerint a vendégek között lesz az UFC harcos Cain Velasquez, Shaquille O’Neal, Flavor Flav, Nathan Burton, a komikus Stu Stone és Gordie Brown.

Az MF13 Studios nevű stúdiókomplexum műsorait több, mint 320 ezren nézték meg, ezzel az interneten a legnézettebb lett a Stickam.com szerint (olyan vezető platform, mint a videóknál a YouTube, csak az élő adások területén).

Ebben a hónapban olyan műsorok lesznek a programkínálathoz adva, mint az 'MP Master Sessions', amely bepillantást enged a feltörekvő bűvészek legutóbbi munkáiba; valamint a 'The Buzz', amely a pletykákra és a hírekre lesz kihegyezve a bűvészvilágban. Ezek a műsorok cenzúrázatlanok lesznek.

Criss: "Ezt az adást hajnali 4-kor írtam. Nincs nálam megállás."

| Forrás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése