2011. 05. 04.

Még két kívánság teljesítve

A Make-A-Wish Foundation nevű gyermekalapítvány két, halálos beteg tinédzsere repült Las Vegasba, hogy megnézze a BeLIEve-et és találkozzon Criss-szel - ezzel múlt pénteken teljesült a kívánságuk.

Egyikük Nick, egy 13 éves pennsylvaniai fiú, a másikuk egy Sarah nevű 17 éves lány, Észak-Carolinából. Az előadás után, amely alatt családjaikkal a nézőtéren ültek, találkozhattak Criss-szel a színfalak mögött. Criss elhalmozta őket ajándékokkal, bűvészkészlettel, kártyapaklikkal és pólókkal. 

Criss: "Nagyszerű volt előadni a műsort rájuk gondolva, de még jobb volt a show után a személyes találkozó velük és a családjaikkal. Micsoda nagyszerű inspiráló erőt képviselnek! Elképesztő erejük és bátorságuk van, amelyből mindannyian tanulhatunk."

Nick feltörekvő bűvészpalánta és ki szerette volna próbálni az előadás kényszerzubbonyos szabadulását. Criss ezt a kívánságát is teljesítette: "Előadta a családjának, azután én aláírtam neki a zubbonyt, és odaadtam neki emlékbe."

Criss előadás közben felhívta Sarah-t a színpadra, hogy a legújabb, észvesztő illúziójában részt vegyen. A lány kiválasztott egyet Criss előcsarnokban kiállított motorjai közül, és abban a pillanatban, mihelyt kimondta a nevét, a motor felbukkant közvetlenül mellette a színpadon.

Criss: "A közönség reakciója eközben az új illúzió közben egyszerűen elképesztő. A motorkerékpárok mind ki vannak állítva a színház előcsarnokában. A színpadra felhívott nézőt véletlenszerűen választjuk ki, ő kiválaszt egy motort, és amikor felfedi, melyikre esett a választása, odavarázsolom melléje a színpadra, a leglehetetlenebb körülmények között.
A közönség el volt ájulva, még a szájuk is tátva maradt. Ez olyan hihetetlen pillanat, valóban látni kell ahhoz, hogy az ember elhiggye."

A BeLIEve előadásra rekordszámú néző vált jegyet, teltházasak a műsorok és a jegyelővétel is stabil.

Criss leforgatott egy reklámvideót a Make-a-Wish számára, hogy felkeltse a figyelmet és bátorítsa az embereket, hogy a Wish.org-on keresztül támogassák az alapítványt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése