2010. 04. 29.

Criss Angel az Évszázad Bűvésze! + MF6 | BeLIEve


Criss-t kitüntették a Magician of the Century-díjjal. A második BeLIEve show után kapta meg, 27-én este. Annak elismeréseként kapta, hogy a televíziózás történetében többet bűvészkedett bárki másnál. Ezenkívül az internet történetének legnézettebb bűvésze is egyben, és nem utolsósorban a BeLIEve című előadása a jegyeladások alapján a világ legnézettebb bűvészműsora.

Criss az egyedüli hatszoros Magician of the Year/Év Bűvésze-díj nyertese, és az Évszázad Bűvésze  cím előtt őt nyilvánította az International Magicians Society, a legnagyobb nemzetközi bűvészszövetség a Magician of the Decade/Évtized Bűvészének is.

Olyan rangos amerikai és nemzetközi szervezetek ismerték már el, mint:

IMS (International Magicians Society), AMG (Academy of Magicians Greece), AMA (Academy of Magical Arts) (Magic Castle), DCMA (De Cometa Magico Association).

A Mindfreak 6. évadában látható egyik halált megvető mutatványa a Grand Canyon halálugrás lesz, eddig ezt a képet tette fel a netre:"Nagyon nagy megtiszteltetés. Örömmámorban úszom, hogy az Évszázad Bűvésze lehetek. Nem is lehetnék izgatottabb. Ez egy csodálatos kitüntetés. De ez azt is jelenti, hogy a jövőben még hihetetlenebb varázslattal kell előállnom."

| Forrás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése