2009. 06. 07.

A dedikálás és az üzeneteink


Jelentem, küldetés teljesítve! Devina és az üzeneteink (Criss a zuhany alól jött éppen, vizes a haja - nem a délelőtti dedikáláskor adta át neki, hanem mivel otthon felejtette a könyvet, este visszament a Luxorba és előadás után). | Thank you! :)

Criss képe felragyogott, amikor megtudta, hogy üzenetek vannak benne, és jó alaposan megölelgette Devinát. Azt mondta neki, hogy nagyon aranyos tőle,hogy összegyűjtötte az üzeneteket és hogy szeret minket <3
Egyébként a dedikáláskor délelőtt Devina megkérte Criss-t, hogy jöjjön ki este is, mert adni szeretne valamit neki. Criss mondta, hogy nem ígér semmit, mivel utaznia kell 5 óra múlva Big Bear-be forgatni, de megtesz majd mindent az ügy érdekében).

Dedikálás:

A dedikálás tegnap a Circus Circus-ban volt, mert ott nyílt meg a 3. Mindfreak bolt. Extra ölelést kap Criss-től mindenki, aki dicséri a show-t. A német lány, Ina, akit faggattam pár hónapja, is azt mondta, hogy meg is lepődött Criss reakciójára.
Amikor valaki ajándékot visz neki, akkor tök édes, Ina ezt írja: "Odaadtam neki az ajándékomat most januárban, mire ő rögtön kitárta a karját és megölelt, és kiült az arcára az az aranyos, hálás kifejezés. Ha eddig nem lettem volna oda érte, akkor abban a pillanatban biztos, hogy fordult volna a kocka."


Itt van Devina a délelőtti dedikáláson, a háttérben Criss anyukája (kicsit mintha unatkozott volna, ezért vele is beszélgettek 5-10 percet)  J.D. csinálta a képet mobillal, nem tudni, hogy miért van az alján az a fénycsík:Itt van a többi kép:  http://www.hqparadise.hu/index.php?showtopic=116469
http://www.flickr.com/photos/loritingey/3601404467/Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése