2016. 07. 06.

Criss Angel csillagot kap és új műsorral lép fel

Fotó: Criss Angel Facebook
2016.07.01. | A DigitalJournal cikke |

Las Vegas - Criss Angel új produkciójának, a "Mindfreak Live!"-nak tegnap este volt a világpremierje Las Vegasban, a Luxor hotel és kaszinóban.

[...] Angelt az egyik, 2017-es évi Hollywood Walk of Fame kitüntetettnek nevezték meg, teljesen jogosan. A "Mindfreak Live!" teljesen új illúziókat, úttörő 3D-s látványosságokat tartalmaz.

A fekete szőnyeges eseményen olyan különleges vendégek vettek részt, mint Gary Oldman, Andrew Dice Clay, a szintén bűvész Lance Burton és Amazing Johnathan, valamint a zenei hírességek csarnokából Tony Orlando. Az összes, előbb említett szórakoztatóiparban tevékenykedő személyiség rajongva beszélt Angel fellépéséről és magáról a műsorról is. Gary Oldman elképesztőnek és látványosnak nevezte a show-t, míg Andrew Dice Clay azt mondta, "egyszerűen imádta." Tony Orlando Angelt "sajátságos" kategóriába sorolta, és kijelentette, hogy "legendás sztár." Lance Burton szerint Angelnek van a "világ legjobb bűvészműsora," és a komikus Amazing Johnathan azt mondta, hogy "hihetetlen" volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése