2016. 03. 31.

A szeptemberi jótékonysági koncert és a Mindfreak Live szereplői

Március 30-án két cikk is napvilágot látott: RL | JK |

A cikkek szerint a H.E.L.P. jótékonysági koncert résztvevői: a Cirque du Soleil művészei, Richie Sambora a Bon Joviból, Gene Simmons a KISS-ből, Dee Snider a Twisted Sistersből, Taboo a The Black Eyed Peas-ből, a Blue Man Group, Gordie Brown, Lance Burton, Terry Fator, Kris Kremo és Tom Green, és fellépést ígért:  Jerry Lewis, Siegfried & Roy, Wayne Newton, Vince Neil, Carrot Top, Gary Oldman, Tony Orlando, Flavor Flav, Miles Brown és Chet Buchanan.
Fellép majd Johnny Crisstopher édesanyja is, Shaunyl Benson, ahogyan azt a kapcsolódó cikk megemlítette
További összegeket tesz hozzá majd egy aukció, amelyhez Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Floyd Mayweather Jr. és Dana White szervezete fog megkapó felajánlásokat tenni.
Criss árverésre fogja bocsátani egyik egyedi motorkerékpárját, és egy hétvégét a több, mint 2000 négyzetméternyi területen fekvő, Serenity nevű otthonában privát szakáccsal és egy Rolls Royce-szal sofőröstől, amely hétvége még egy körutat is magába foglal az öt és félezer négyzetméteren lévő műhely és raktárrészlegén.

A Mindfreak Live! fellépői: Criss, Chloe Crawford, aki a műsor másik főszereplője lesz. Továbbá: Mateo Amieva komikus (a "BeLIEve" Maestrója),  Penny Wiggins (The Amazing Johnathannel dolgozott együtt), Chase Jarvis "trükkművész", Daniel Torres táncos-akrobata, Michelle DiTerlizzi táncos, Matt Carroll táncos, Tatiana Mayarov akrobata, Daymara Sibat táncos, Denys Tolstov egyensúlyozó művész-akrobata, Josh Spencer akrobata, Maila Aberg táncos, és két zenész-VJ: DJeff és Del Cheetah.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése