2013. 07. 17.

Szabadulás a cementsírból


Criss 'Cement Grave' illúziója a Luxorban, 2013. július 13.

Criss megkísérelt egy csodálatos szabadulást, amelyet nemcsak hogy nem hajtott végre még senki, hanem az életébe került annak a szabadulóművésznek és illuzionistának, aki elég bátor volt, hogy megpróbálja.
Criss meg volt láncolva 4 és fél kilónyi lánccal, 8 American Lock lakattal, a kezén volt egy Smith & Wesson bilincs és a lábán is vas volt. Egy átlátszó koporsóba tették. Amikor bezárták, felemelték egy föld feletti sírba, amely minden oldalról átlátszó volt. Egy koporsó a sírban!

A sírt lassan megtöltötték nedves cementtel, amíg Criss-t teljesen be nem borította. Az idő vészesen fogyott, minimális levegője maradt odabent. Ehhez hozzájött még a több, mint 9 tonna cement 360 fokban körülötte.

Criss-nek ki kellett szabadulnia, mielőtt élve el lett volna temetve és utolérte volna elődje sorsa. Ha sikerrel jár, Criss kimászik az átlátszó üvegsír tetejére.

Rajongók ezrei mentek el, hogy szemtanúi legyenek az éjféli mutatványnak a Luxor keleti tornyának parkolójában.
Hihetetlen, de aznap, szombat reggel 6-kor kezdte a napot az új Spike TV-s Believe című műsorának forgatása miatt. Aztán volt két teltházas BeLIEve előadása este 7-kor és fél 10-kor a Luxor színházában, a színpadot elhagyva átöltözött, elvégzett pár nyújtógyakorlatot, meditált és elindult az átlátszó sír felé.

Criss: "Ez a szabadulás teljesen más volt, mint bármelyik, amelyikkel szembenéztem a karrierem során. Be kell, hogy valljam, meg voltam ijedve és alábecsültem a nagyságát. Nagyon megkönnyebbültem, hogy vége van. Azoknak a bűvészeknek és szabadulóművészeknek ajánlom, akik életüket vesztették miközben megkísérelték azt, amit előttük még senki."

Az epizód az ősszel induló új sorozat 11 különkiadásának egyik egyórás része lesz. A Spike TV-n indul októberben és minden héten négyszer is megismétlik az epizódokat, különböző időpontokban.

| Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése