2011. 08. 16.

Rekorddal indult el a MagicPlace.com

Robin Leach cikke nyomán | Fotók itt | Fordította: Éowyn
Tegnap, 2011. augusztus 15-én indult el Criss Magic Broadcasting Network-je alatt a MagicPlace.com weboldal. Azonnal meg is döntötte az internetes TV-k rekordjait. 

Valóban úgy volt, hogy abban a pillanatban, amikor a MagicPlace.com élessé vált, rögtön 4000 találatot számoltak rajta az első másodpercben. Az eltelt első perc után a megtekintések száma 240 ezerre emelkedett, és kevesebb, mint tíz perc után a világ minden tájáról érkező forgalom akkora volt, hogy mindkét nagy teljesítményű szerver leállt a túlterheltség miatt. Criss internetes csapata az éjszaka folyamán megoldotta a problémát, amelyet a váratlan roham okozott. 


"Az indulás annyira hatalmas volt - hihetetlen volt és meghaladta a legmerészebb álmainkat is," mondta Criss, amikor találkozott a vendégekkel, akik a Mirage-ban, a Bare Pool Lounge-ban voltak jelen az ünnepélyen. "A webforgalom őrületes volt."

 A honlappal induló új műsorok között láthatóak Criss interjúi Ice T-vel és feleségével, Cocóval, és a Las Vegas-i bűvész, Johnathan Pendragon által bemutatott legújabb trükkök és illúziók. Ahogy már korábban tudósítottunk róla, az új műsorokban szerepel Lance Burton, Siegfried & Roy, Ke$ha és akár még Ön is.

Criss már évek óta jó barátom, és meghívott, hogy vállaljam a ceremóniamesteri feladatokat múlt éjjel. Elmondtam az egybegyűlteknek, hogy Criss Houdini óta a legnagyobb névvé vált a bűvészszakmában, több, mint négymillió rajongóval és követővel a Facebookon és a Twitteren.

Maga irányítva a bűvészet újjászületését, Criss a Mindfreak című műsorával a televíziózás történetében főműsoridőben legtöbb órát látható bűvész. A rendkívül nagy számú YouTube-nézőket is belevéve, az internet történelmének legnézettebb bűvésze lett.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése