2011. 03. 08.

Criss Angel Élő Legenda és bekerült a Hírességek Csarnokába!


World Magic Seminar - 2011. február 27-március 2., The Orleans Hotel, Las Vegas | Forrás: Robin Leach cikke | Fotók: APWI, Tom Donoghue | Galéria itt látható

Criss Angelt a nemzetközi bűvészszemináriumon a két legrangosabb díjjal ismerték el. A rendezvény és a díj 1977-es létrejötte óta ő a legfiatalabb bűvész, akit két rangos szervezet is kitüntetett. Lance Burton és Bob Rossi adta át Criss-nek az Élő Legenda-díjat példátlan eredményeiért és azért, hogy megváltoztatta a bűvészet arculatát. 

Az 1968-as alapítású International Magicians Society is elismerésben részesítette. 42 000 tagjával ez a nemzetközi bűvészszövetség a legnagyobb a világon. Criss bekerült a Magic Hall Of Fame-be, a bűvészek hírességek csarnokába, amely a szervezet legnagyobb megtiszteltetése. Csak komoly válogatás után lehet megkapni, és olyanoknak ítélik oda, akik a bűvészet világára hatást gyakoroltak. Ebben az elismerésben részesült már: Doug Henning, Siegfried & Roy, David Copperfield és Penn & Teller.

Crisst igazi legendák tapsolták meg: Siegfried & Roy, “Mr. Electric” Marvyn Roy, Silvan, Juan Tamariz, Eugene Burger, Johnny Thompson, Amazing Johnathan és Jeff McBride. Ők egyébként szerepelni fognak Criss új projektjében is, amely a nyár folyamán indul. Beszédében Criss köszönetet mondott a bűvészeknek és a rajongóknak, utána pedig a TheMagicPlace.com projekt indulásáról szólt. 

A négynapos szeminárium idején Lance Burton a világ minden tájáról érkezett tinédzser bűvészpalánták számára rendezett egy vacsorát az otthonában.  Criss és Amazing Johnathan bátorította a fiatalokat karrierjük elindítása érdekében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése