2011. 02. 25.

Criss Angel a Hírességek Csarnokába kerül

Tegnap reggel érkezett a hír, hogy Criss Angel lesz a legfiatalabb bűvész, aki bekerül a Nemzetközi Bűvészek Hírességek Csarnokába!

Jövő szerdán igazából két olyan díjat fog kapni, amelyek bűvészberkekben a legrangosabbak közé tartoznak. A The Orleans-ben elkezdődik az idei World of Magic szeminárium, a bűvészet iránt rajongók százai utaznak ilyenkor Las Vegasba.
Criss megkapja majd az Elite Diamond Merlin Award-ot eddigi teljesítményéért. A másik pedig a Lifetime Achievement Award -- The World Magic Legacy Award “A Living Legend” - azaz, Élő Legenda lesz :)

Criss: "Nagy megtiszteltetés bekerülni a Bűvészek Hírességek Csarnokába. Hihetetlenül örülök, hogy megkapom ezt a két rangos díjat. Az a sok évnyi kemény munka, elszántság, szenvedély és fegyelem voltak a sikerem összetevői. Osztozom a kitüntetésekben a hihetetlen családommal, a menedzsmentemmel, partnereimmel, csapatommal és hűséges rajongóimmal világszerte. Nélkületek ezt soha nem értem volna el."

Korábbi Elite Diamond Merlin Award díjasok: Harry Houdini, Harry Blackstone Sr., Harry Blackstone Jr., Harry Kellar, Howard Thurston, Dante, Doug Henning, Richiardi, David Copperfield, Siegfried & Roy és Penn & Teller.

Bob Rossi, a szeminárium vezető producere: "Criss a világ legnagyszerűbb bűvészei közé csatlakozott azzal, hogy ennyi mindent tett a gyerekekért és a bűvészetért. Megtiszteltetés a számomra, hogy elismerhetem az eredményeiért és a támogatásáért."

Criss jövő héten azt is be fogja jelenteni, hogy nemsokára elindul a Mindfreak Magic Academy nevű kezdeményezés, amely a bűvészszemináriummal karöltve ifjú bűvészpalánták számára fog segítséget nyújtani saját műsoruk megvalósításához. Minden évben lesz egy Teen Mindfreak Award is, amely által elismerésben részesülnek a legkiválóbbak.

Criss 6 éves korától kezdve foglalkozott bűvészkedéssel, és a világ egyik legnépszerűbb bűvésze lett. Ő a megalkotója, producere és rendezője az A&E csatornán futó Mindfreak című sorozatának. Egyben ő az írója, rendezője és illúziótervezője a BeLIEve előadásnak. Saját maga által tervezett bűvészkészlete van és CD-i, emellett ő az internet történetének legnézettebb bűvésze, egyedül a YouTube-on eddig már több, mint 38 millióan nézték meg a “Walk on Water” című, vízenjárás illúzióját.

Criss számos díj nyertese, és egyedül ő kapta meg hat alkalommal is a Magician of the Year / Év Bűvésze elismerést, emellett ő lett a Magician of the Century / Évszázad Bűvésze, Magician of the Decade / Évtized Bűvésze, Innovator of the Decade / Évtized Újítója, és elnyerte az International Lifetime Achievement Award / Nemzetközi Életműdíjat is.
A BeLIEve Alapítványán keresztül fáradhatatlanul dolgozik a gyerekek megsegítéséért, és munkájáért a Make-A-Wish alapítvány is kitüntette két alkalommal is.

| Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése