2010. 09. 28.

"Owareness" - a petefészekrák ellen


Criss Angel 10 000 dollárral támogatja a rák ellen küzdő Women’s Cancer Center nevű alapítványt.  | Forrás | 2010. szeptember 25. |

A petefészekrák ("ovarian cancer") tüneteinek időben való felismerése és a megfelelő tájékozottság ("awareness") volt a témája az első Las Vegas-i "Owareness" Rallynak szombaton.

Criss volt az egyik vendég, aki 10 ezer dolláros adománnyal lepte meg az egybegyűlteket. Édesapja révén testközelből élte át a rák elleni harc minden állomását, az ő ereje és kitartása ad inspirációt és hitet abban, hogy az elme képes befolyásolni a test válaszát a betegségre.


"Az orvosok azt mondták az édesapámnak, hogy annyira előrehaladott a rákja, hogy már csak három hete van hátra; de apám azt mondta nekünk, élni fog, mert meg akarja érni az unokája születését. Az ő pozitív hozzáállása azt eredményezte, hogy még három évig élt; szóval nemcsak hogy látta a bátyám gyermekét megszületni, hanem halála előtt még meg is ismerte az unokahúgomat. Az elme ezen ereje inspirálja a munkámat és az életemet."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése