2010. 09. 22.

Mindfreak Magic Kit bűvészdoboz


November 1-től lehet kapni Criss bűvészdobozát, indításként 40 000 amerikai kiskereskedés polcán. Szeptember 20-án a Bellagióban található The Bank nevű szórakozóhelyen zajlott a party, ahol a felvásárló cégek tulajdonosai és tévés képviselők számára mutatott be trükköket.
Andy Khubani, az IdeaVillage és az As Seen on TV alapítója lesz az elosztópartnere a Mindfreak Magic Platinum Kit nevű bűvészdoboznak.

Criss fellép egy 30 perces szórakoztató, bemutató műsorban, amelyet a Luxorban fognak forgatni. Olyan áruházláncokban lesz majd kapható a készlet, mint a Walmart, Toys R Us, Sears, K-Mart, Walgreens és a CVS.

Bár ez egy zártkörű party volt a média és a közönség kizárásával, Criss és Andy, akik már több, mint 15 éve ismerik egymást, ezt mondták: "Ez a legnagyobb méreteket öltő indulása egy bűvészdoboznak az amerikai kiskereskedelem történetében. Eddig még senki nem csinált 30 perces információs reklámot. Ez lesz az idei ünnepek legnagyobb televíziós hirdetése."


Criss üdvözölte az egybegyűlt üzletembereket a nightklubban, és spontán módon kezdett el trükköket bemutatni a táncparketten. A Luxorban szintén rendszeresen fellépő komikus, Carrot Top, a bűvész Amazing Johnathan és a mentalista Gerry McCambridge is az ünneplők között volt. Criss bűvész barátai is szórakoztatták az egybegyűlteket.

Korábban Criss, aki a Make-A-Wish Foundation gyermekalapítvány nagykövete, a Las Vegas Hiltonban volt, hogy a halálos beteg Jack kívánsága valóra válhasson: Pókembert játszhatta egy Oscar-stílusban megrendezett filmvetítésen. Carrot Top és Vince Neil is csatlakozott Criss-hez.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése