2010. 05. 20.

Újabb két rangos díj

Tegnap, május 19-én a Bali Hai Golf Centerben a Make-A-Wish Foundation nevű gyermekalapítvány részesítette Criss Angelt ismét elismerésben, elképesztő munkájáért és adományaiért, csendben, a színfalak mögött. A világhírű szervezet 2007-ben már adott Criss-nek egy Chris Greicius-díjat, mert a tévés személyiségek közül a legtöbbet ő tette a gyerekekért.

Most szombaton, 15-én, az Innovention kitüntette az Innovator of the Decade/Évtized Újítója-díjjal. Az Innovention alapítója, Paul Stone a következőket mondta: "A világ legelitebb bűvészszervezete kitüntetésben részesíti Mr. Angelt, akiben egyesül az innováció és a siker. Criss Angel világszerte több, mint 100 millió ember számára változtatta meg azt a szemléletmódot, ahogyan a bűvészetre és a vele kapcsolatos művészetfajtákra tekintünk. A díjat a bűvészet művészetének új magasságokba való felemeléséért kapja, folyamatos újításaiért és kimagasló teljesítményéért."

Diana Zimmerman, az Innovention konferenciák kreatív tanácsadója hozzátette: "Criss Angel a világelső fickó, és messze megelőzi a korát. Műsorai, a Mindfreak és a BeLIEve messze a legizgalmasabb és legelképesztőbb bűvészshow-k a világon!"

A rap- és realitysztár Flavor Flav megnézte hétvégén a BeLIEve előadást egy baráti társasággal, amikor Criss köszöntötte őt, a rapper felállt és üdvözölte Criss-t és a rajongókat.

| Forrás |

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése