2010. 05. 07.

Életveszélyes szabadulás Houdini nyomdokain

Ezen a héten Criss Angel eddigi karrierje legveszélyesebb szabadulását kísérli meg. Oké, ezt már sokszor hallottuk, viszont Criss-nek volt már kudarcélménye és fulladásközeli állapota vizes bemutatói során. Ha elbukik a Colorado folyó jeges vizéből való szabadulás során, akkor megfullad. A kísérlet Lake Havasu City London Bridge nevű hídjánál lesz. Criss meg lesz láncolva, bilincselve, kötözve, és bele lesz eresztve a vízbe.

Többször is elmondta, hogy Houdini az egyik példaképe, és ez a kísérlet újraalkotja a mester Angliában előadott mutatványát, tisztelgés lesz az emléke előtt. Szombaton a Lake Havasu polgármestere, Don Callahan fogja Criss-t csónakkal a helyszínre vinni. A forgatást a rajongók is nézhetik, a rendőrség négy vízi egységgel fogja irányítani a csónakforgalmat. Mentő- és búvárcsapat is a helyszínen lesz, ha nem sikerülne a mutatvány. 

Az epizód a júliusban induló új évadban lesz látható, egyórás különkiadásként. A Mindfreak sorozat 80 országban fut, több, mint 100 milliós nézettséggel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése