2009. 01. 13.

Privát és BeLIEve hírek, Robin Leach blogjából

Robin Leach-től:

Criss és Holly ma reggel repültek az egyhetes vakációjukra Cabo San Lucas-ba, Mexikóba.
A BeLIEve január 6-tól 23-ig szünetet tart (de a többi Cirque show is szünetel ebben az időintervallumban valamikor, mint általában minden évben), Criss a szünet első hetének nagy részét New Yorkban töltötte Holly-val, személyes ügyeket intézett.

Azt tervezi, hogy Holly-val majd lovagolnak a déli tengerparton, és a homokbuckákon ATV dűne-járgányokkal fognak "repeszteni". ***nyaktörés rizikó***  :D

Infók a helyről, térképpel, mindennel: Cabo San Lucas

Aztán, amikor jövő héten visszajönnek Vegas-ba, akkor beleépítenek pár új illúziót a Believe-be, amit nemrég sikerült kidolgozniuk. [Robin azt írja, pontosan tudja, hogy szám szerint mennyit, de amíg nem kész teljesen, nem árulja el.] Amíg Criss távol van, a Cirque dolgozik pár olyan színpadi elemen, amit majd márciusban fognak hozzáadni az előadáshoz.

Holly: rivális vegas-i show-k ajánlatai között kell döntenie. Egy műsor egy vendégszereplést ajánlott fel neki, amikor ez kiszivárgott, kapott még egy ajánlatot is, ez a másik társaság már saját műsort ajánlott neki. Amíg mérlegelt, már kapott egy harmadik lehetőséget is. :D Új menedzsmentje és PR-csapata van, most, hogy már nem a villában él. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése