2009. 01. 08.

BeLIEve - további beszámolók, kritikák III.

MikeAngel írta:

December 20-án, szombaton láttam az előadást a családommal. Nagyszerű volt! Ne hagyományos bűvészshow-t várjatok, mert nem olyan. Ne várjatok a Mindfreak sorozathoz hasonló dolgot. Az előadásnak vannak részei, melyek nyugtalanítóak, a feleségemnek aznap éjjel rémálmai voltak a nyúl miatt. Ami a legjobban tetszett az az, hogy semelyik illúzióhoz sem használtak dobozokat. Nem szeretem, ha a bűvészek dobozokat használnak, az túl nyilvánvaló. Az illúziókat szabadon mutatták be, minimális árnyékolással és füsttel, meg ilyenekkel. Közülük sok rendkívüli volt, mint amikor széthúzták a testét, vagy a lenyűgözően gyors testcsere illúzió. Chris nagyon jó bűvész, jó lenne még többet látni a tiszta varázslatából, hogy nyilvánvaló legyen, a többiekkel szemben mennyi plusszal rendelkezik.

Az előadás átfogó témája elég jó volt, egy gonosz nyúl bosszút áll a bűvészen. A Cirque du Soleil-nek köszönhetően sok vicces pillanat is van benne. Bár a show egyértelműen inkább Criss Angelről szól, mint a Cirque du Soleil-ről, ahogy annak lennie is kell. Az előadásnak még szüksége van átalakításra itt-ott, mint ahogy az egy vadonatúj, ilyen nagyságú műsortól várható is. Pár dolog nem tűnt annyira beleillőnek, például a galambok az elején, vagy különösen a kényszerzubbonyból való szabadulás. Nem voltak rosszak, nagyon jól voltak kivitelezve, csak az nem volt világos, hogyan illettek bele a show-ba. Mindent egybevetve ez az előadás kitűnő volt, és erősen ajánlom. Izgalmas volt, vicces, sokkoló, szórakoztató és zavarba ejtő. Minden bizonnyal megnézem majd megint, amikor legközelebb Vegas-ban járok.

Egy blogból:

Természetesen az utunk fénypontja a Believe volt, a Cirque du Soleil előadása a Luxor legnagyobb színházában, Criss Angel bűvésszel a főszerepben. Az előadás abszolút fantasztikus volt, elejétől a végéig, és megért minden penny-t. A harmadik sorban ültünk, az ülések közötti feljárónál, és Criss jónéhány illúzióját éppen mellettünk állva adta elő. Ajánlanám a lányom kommentárját is a show-val kapcsolatban, de várnom kell, amíg felépül abból a katatón állapotból, amibe akkor zuhant, amikor Criss rámosolygott.  xD :D

Az előadásban volt bűvészmutatvány, hihetetlen illúziók, és trükkök, amilyenekhez foghatót még soha életemben nem láttam. Szó szerint a legjobb előadás volt, amit valaha láttam. A lányomnak most már van Criss Angel ékszere, Criss Angel ruhaneműje, és egy Criss Angel plakát a szobájában. Biztos vagyok benne, hogy örömét leli bennük, ha majd egyszer felébred.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése