2015. 01. 20.

Criss Angel örömet szerzett a rajongóinak Bethlehemben

2015.01.19. | Fotók és az eredeti cikk: ide kattintva láthatóak.

Hétfőn közel 100 rajongó dacolt a januári hideggel azért, hogy egy pillantást vethessen Criss Angel illuzionistára a bethlehemi Billy's Downtown Diner nevű falatozóban megrendezett rajongói találkozón.

Néhányan olyan messziről érkeztek, mint Westminster, Maryland, a burlingtoni Wrightstown, New Jersey állam. Mások kora reggeltől várakoztak, vártak arra, mikor kerül rájuk a sor, amikor kezet rázhatnak az A&E csatorna "Criss Angel Mindfreak" című műsorának sztárjával.
Éljeneztek Angel érkezésekor és az étkezde ablakain keresztül bámulták. Angel mosolyogva integetett vissza nekik, miközben válaszolt a riporterek kérdéseire.

"Ez a fogadtatás, figyelembe véve, hogy egy kissé friss az idő, és az, hogy itt vannak ezek az emberek, és itt sátoroztak, hogy itt lehessenek, meg kell csípnem magam. Áldott vagyok, hogy ilyen hihetetlenül hűséges rajongóim vannak a világ minden táján," mondta Angel.

Egy székre letelepedve a helyi média kamerákkal sűrűn telepakolt részlege előtt, Angel beszélt az Eastonnal kapcsolatos családi kötődéséről, és arról, hogy mit jelentett visszatérni Lehigh Valley-be és valóra váltani egy 20 éves álmát. Angel két telt házas műsor főszereplője kedden a State Theatre-ben.

"Visszatérés a kiindulóponthoz. Ennek az egész területnek különleges helye van a szívemben," mondta Angel.
Angel, született Christopher Sarantakos, az unokatestvére a Billy's Downtown Diner tulajdonosának, Billy Kounoupis-nak. A néhai John Sarantakos, Angel édesapja, Easton környékén járt általános iskolába és néhány évet középiskolába is. (John Sarantakos 1998-ban meghalt.) Angel nagyapjáé volt az egykori The Crystal nevű étterem Eastonban, és a nagybátyja városi tűzoltó volt.

A 47 éves Las Vegas-i előadóművész visszaemlékezett arra is, amikor először látta a saját nevét a State Theatre fényreklámján, egy 1991-es promóciós fotózás alkalmával, amely Lou Reda eastoni filmrendező közreműködésével zajlott.

"Az a színház és az a helyszín csodálatos. Nem tudom, hogy a többi művész miért nem használja ki a színház előnyeit, és miért nem játszik ott gyakrabban," mondta Angel. "Az, hogy láthatom és megélhetem ezt az álmot, igazán csodálatos; egy áldás. Nagyon izgatott vagyok, remélhetőleg a rajongók is nagyszerű műsornak látják majd." | Videó |

Arra a kérdésre, hogy vajon Angel édesapja hogyan reagált volna arra a hírre, hogy a fia a színházban lép fel, Angel ezt válaszolta: "Azt hiszem, édesapám felfelé tartotta volna a hüvelykujjait és széles mosoly ült volna ki az arcára, és tudom, hogy most mosolyog."

Angel elmondta, hogy szívesen jön vissza Eastonba még több előadás kedvéért, amíg a rajongók viszont akarják látni. Azt mondta, a State Theatre-beli fotózás óta előadóként és emberként is fejlődött.

"Hálisten a State Theatre-ben soha nem léptem fel," viccelt Angel. "Hatalmas tanulási szakaszon mentem keresztül. Az egész azon alapult, hogy valami olyat próbáljak tenni, amit még soha senki nem tett azelőtt. És ennek megvalósításához az embernek meg kell találnia a saját útját, nem pedig mások nyomdokaiban lépdelni. Ez sok időbe telt. Boldog vagyok, hogy most megtörtént."
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése