2013. 05. 24.

Szél miatt lefújva ...

Hat órával azelőtt, hogy szerda este a Stripen elkezdődött volna Criss “Buried Alive-Cement Grave” című bemutatója, a rajongók már gyülekezni kezdtek. Olyan sokan voltak, hogy Criss  betervezett 22:30-as megérkezésekor a bűvész Nathan Burton azt írta ki Twitterre, hogy vagy tízezren lehetnek a The Mirage körül és az épület belsejében, veszélyes tömegekben.
De a Metro Police-nak nemcsak ez okozott fejfájást, hanem az erős szél is, amely a környékbeli építkezések felől törmeléket és homokot hozott. A tévékamerákat is bajos volt felállítani, a tömeget kezdetben öt elkülönített részre terelték.

Robin Leach a Luxorban találkozott Criss-szel az aznap esti BeLIEve előadás után. Nyugodt volt és légzőgyakorlatokat végzett. "Készen állok a forgatásra." A mellkasa és a háta tele volt véraláfutással és sérüléssel azok miatt a mutatványok miatt, amelyeket az új sorozata számára eddig leforgatott.
Miközben beszálltak a lakóautóba, hogy a The Mirage felé induljanak, megérkeztek az első figyelmeztető telefonhívások. A nagy tömegről és a szél kavarta törmelékről szóltak. Aggodalmak a készen álló mentők érkezési és indulási pontjaival kapcsolatban. Criss-nek azt mondták maradjon, ahol van, amíg a Metro Police rendőrei és a Spike TV producerei megbeszélik, miként oldják meg a felmerülő problémákat. Egy órányi alkudozás után végül hivatalosan le lett fújva a bemutató.

A szomorú Criss megkérte Robint, hogy adja át az üzenetét a rajongók számára: "Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen hatalmas tömeg gyűlt össze, de nagyon csalódott vagyok, hogy le lett állítva a bemutató. A többezres tömeg felülmúlta a hatóságok minden várakozását. 
A 'Buried Alive-Cement Grave' meg lesz tartva kellő számú rendőrrel a helyszínen, hogy alkalmazkodjunk a biztonsági előírásaikhoz. Nagyra becsülöm a rajongóim hűségét és őszintén sajnálom, ha bárkinek kellemetlensége származott ebből."

Kedden Criss Floridába utazik, hogy ismét egy veszélyes mutatványt hajtson végre. Meg lesz láncolva és egy ketrecbe fog bemászni az Everglades Nemzeti Park krokodilfarmján. Ki kell szabadulnia a zárakból, amelyek a karján, a lábán és a nyakán lesznek, mielőtt a ketrec beleereszkedik a vízbe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése